Étkezés
Így lesz a túrógombóc gluténmentes finomság. A ropogós külső és a lágy belső találkozása pedig feledhetetlen. Mostantól mindig így akarod majd készíteni.
A hagyományos túrógombóc is nagy kedvenc a legtöbb háztartásban, ez a változat viszont minden várakozást felülmúl. Ahogy a roppanós kukoricapehely után a lágy túróba harapsz, és közben a gyümölcsszósz édeskés-savanykás selymessége is megérkezik, az maga a csoda.
Jó hír, hogy nagyon egyszerű elkészíteni, úgyhogy ha eddig csak étteremben etted, ideje otthon is kipróbálni. Ha figyelsz a hozzáadott cukor mennyiségére, akkor pedig lelkiismeret-furdalás nélkül ehetitek ezt a finom, gluténmentes desszertet. Ideális választás egy kiadósabb leves mellé, de a vendégeket akkor is elkápráztathatod vele, ha kávé mellé kínálod.