Őszi lakásdekoráció gyerekekkel

Gyerek
Őszi lakásdekoráció gyerekekkel
Olyan dekorációs ötleteket gyűjtöttünk össze, melyeket gyerekekkel is el tudtok készíteni. Ők fogják élvezni a legjobban!

Miért? Mert már az alapanyagok összegyűjtése is szuper családi program! Séta közben, vagy kirándulások alkalmával járjatok nyitott szemmel! Ha láttok egy szép lehullott falevelet, bogyókat vagy gesztenyét, szedjétek fel, gyűjtsétek össze.

Hulló falevél

Semmi sem fogható az ősz színeiben pompázó falevelekhez. Egy-egy ilyen csodát érdemes megőrizni a lakásban is. Kilapítva képkeretben, vagy gyertyára kötve is nagyon látványos.

hulló falevél

A kreatív elfoglaltság közben a gyerekek, de szerintünk te is örülni fogsz pár falat finomságnak. A földimogyorós, mazsolás, zselés BOCI csokik tej-ét és fehércsokis változatban egészen biztosan sikert aratnak majd. Azért akármennyire ellenállhatatlanok, a mértékletességre mindenképp figyeljetek! Melyiket kóstoljátok meg először?

Őszi termések

Őszi sétákon mindig rengeteg mag, bogyó, termés kerül haza. Már előrelátóan gyűjthetitek a kis üvegcséket, tálkákat, amikbe bele tudjátok tenni. Kis mustáros üvegben, masnival átkötve polcokon, nagyobb tálon elrendezve az asztal közepén vagy gyertyák köré téve is csodásan mutatnak.

őszi termések

Gallyak, ágak

Nagyon ötletes házi mécsestartót készíthettek, ha kis üveg vagy pohár köré ragasztotok méretre vágott gallyakat. Nem is szükséges feltétlenül gyertyát tenni bele. Ha mégis kipróbálnátok gyertyával, győződjetek meg arról, hogy a láng semmiképp sem tud belekapni a faágba.

őszi mécsestartó