Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Szórakoztató, kreatív elfoglaltság a gyerekeknek? Ez még fejleszti is a gyerekek készségeit!

Táborba a gyerekkel?

A nyári időszak egyik sláger témája, hogyan is oldjuk meg a gyerekek felügyeletét 10 hétig. Már az ovisoknak is találsz napközis tábort, az iskolásoknak pedig ez az egyik klasszikus lehetőség.

Lehet napközis, „ottalvós”, számtalan tematika közül választhattok. Arra lehet, hogy nem is gondoltál, hogy mehetnétek együtt is!

A Nestlé reggelizőpelyhekben a teljes értékű gabona az első számú összetevő. Mert fontos számunkra, hogy termékeink ne csak finomak, hanem egyre kedvezőbb összetételűek legyenek.

 

Videósorozatunk azért is különösen kedves számunkra, mert dolgozóink és családjaik szerepelnek benne.

Miért mennél el egy gyerektáborba?

Még nem akarod egyedül elengedni, vagy ő ellenkezik nagyon? Nagyobb csapattal együtt mennétek, ahol a szülőket is bírod? Kipróbálnátok magatokat akár kicsit nomád körülmények között is? Ezek mind elég jó érvek, de ne feledd, nagyon ritkán töltesz a már óvodás, iskolás gyerekekkel egy-egy hétvégénél huzamosabb időt együtt. Ha lehetőségetek van, próbáljátok ki a táborozást is közösen!

Hová menjetek táborozni közösen?

Szerencsére egyre több olyan tábort szerveznek, ahol az egész családot szórakoztatják, vagy mehetnek együtt tematikusan az érdeklődők. Ilyen például az apa-fia focitábor, ahol persze a lányokat és az anyukákat is szívesen látják smiley

A másik jó példa a vándortábor. Ezekből a nyári hónapokban az ország több pontján is indítanak, több időpontban a szervezők. Gyakori, hogy egész nagy baráti társaságok verődnek össze, de megéri ismeretlenül is csatlakozni egy-egy ilyen túrához. A közös érdeklődési kör és a nagy gyerektársaság elég jó garancia a kellemes időtöltéshez.

A vándortábor vízi verziója az evezős túra. A hazai folyókon is szervez több cég egész nyáron túrákat, de egy kis keresgéléssel a neten a szomszédos országok folyóit is felfedezhetitek.

Hol találsz közös táborozós lehetőséget?

Ha nem akarsz a neten bogarászni, és idegenekkel tölteni egy hetet, akkor érdemes a sportegyesületek táján érdeklődni. Legyen az ovis foci, suli kézicsapat, több helyen már szerveznek is gyerek-felnőtt tábort. Ha eddig nem volt, akkor is fel tudod hívni az edző és a csapattársak figyelmét erre a lehetőségre. 

Ha vannak kirándulást kedvelő ismerős családok, barátok, akkor csak a szervező cégeket kell felderíteni a neten. 

Nagyobbakkal pedig kereshetsz olyan kézműves kört, festő tábort is, amit inkább már felnőttek számára terveznek. Nagyobb kamasz gyerekekkel különösen szívet melengető újra együtt tölteni ennyi időt, a közös elfoglaltság pedig segíteni fog elfeledtetni velük, hogy épp kamaszodnak…

 

Nestlé tippünk
Ha táborozni indultok, akkor megkönnyíti a készülődést táborozós kapcsolódó cikkünk! Az utazáshoz és vésztartaléknak ne felejts el becsomagolni pár Nestlé gabonapehely szeletet, a gyerekek utazás közben nagyon fognak örülni egy-egy doboz Nesquik kakaóitalnak is.