Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Szánkózik a család

Hozd ki a legtöbbet a hosszú nyári napokból!

A nyár a szabadságok, nyaralások, a hosszúra nyúlt nappalok időszaka, amikor bepótolhatod az év közben kimaradt dolgokat. Lazíts te is a szabályokon, és élvezd ki a nyári esték minden pillanatát.

Nem kell elmenned otthonról, ha nyáriesti programokra vágysz. Csak ülj ki a teraszra vagy tárd ki az összes ablakot. Íme néhány ötlet a meleg estékre.

Baráti beszélgetős este

Ha a mindennapi rohanásban sok barátodra nem jutott idő, itt az ideje, hogy áthívd őket egy jó beszélgetésre és egy pohár italra. Vendégeld meg szomszédaidat, ismerjétek meg egymást kicsit jobban az udvariassági körökön túl is. 

Ha szereteted megadni a módját, szervezz grillpartit, amihez rengeteg szuper ötletünk van. Ha tényleg csak egy laza beszélgetést terveztél, készíts egy finom levendulás limonádét, vagy ha biztosra akarsz menni, hogy a társaság nem dől ki idő előtt, egy szuper jegeskávénak tuti sikere lesz. Itt a remek alkalom, hogy megkóstoljátok az organikus, 100% Arabicát tartalmazó NESCAFÉ Dolce Gusto kávékülönlegességeink egyikét.

Családi társas

A nyári szünet alatt a gyerekeknek sem kell korán lefeküdni, engedd kicsit tovább „bulizni” őket esténként. Imádtok társasozni vagy szeretitek a kártyajátékokat? Vacsi után keressétek elő a rég nem látott társasjátékokat és induljon a családi játékcsata! 

Nyáresti séták

Estére kellemesen lehűl a levegő, kerekedjetek fel és tegyetek egy könnyű sétát a családdal. Ha van kutyátok, akkor ez amúgy is szinte kötelező program, de nyáron, kellemes időben kicsit hosszabb sétákat is megengedhettek magatoknak. Ilyenkor van idő megbeszélni a nap történéseit, és a séta után a vacsora is biztos jobban fog esni smiley

Vacsora a szabadban

Még az étel is jobban esik, ha a kertben, teraszon, vagy akár nyitott ablak mellett fogyasztod el. Hétvégén készíts királyi reggelit családodnak és közben élvezzétek a reggeli madárcsicsergést. Könnyű nyári receptjeinkkel percek alatt fantasztikus ebédet vagy vacsorát varázsolhatsz az asztalra, így több időtök jut egymásra és a közös programokra. 
A grillezés nyáron abszolút központi szerephez jut, már-már kikerülhetetlen. Jó hír, hogy a grillezéshez nem feltétlenül kell terasz vagy kert, a konyhában is megoldható, mondjuk nem faszenes grillen.