Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Szórakoztató, kreatív elfoglaltság a gyerekeknek? Ez még fejleszti is a gyerekek készségeit!

Gesztenyebabák

Ha már sétáltok egyet az őszi erdőben, vagy kirándulni indultok, akkor ne hagyjátok ki a gesztenyeszedést! A zsákmányból pedig készítsetek igazi őszi gesztenyebabákat!

Gyűjtsetek ötleteket fenti képgalériánkból, ha pedig a kivitelezéshez lenne szükségetek egy-két tippre, olvass tovább!

 

Pók és süni kezdőknek

A legegyszerűbb gesztenyefigurák a pók és a süni. Elég lyukakat szúrni a gesztenye héjába, és már tűzhetik is bele a gyerekek a gyufaszálakat. A süninél nem is kell feltétlenül lábat készíteni neki, a pók pedig fekhet a hasán, így nem kell félni attól, hogy felborul a kész műalkotás.

      
Rajzoljatok arcokat!

Nagyobbakkal készíthettek helyes, rajzolt arcú babákat. Itt sem az egyensúlyon van a hangsúly, hanem a természet adta karakteren. Minden gesztenyének saját arcocskája van, épp csak kicsit ki kell emelni a vonalakat!
 

Bármit elkészíthettek gesztenyéből!

Egy egész tanyát, családot, állatkertet alkothattok gesztenyéből, ha nagyon belejöttetek. A gyufaszál mellett használhatjátok a gesztenye szúrós héját, makkot, őszi színes bogyókat, préselt leveleket!

 

Nestlé tippünk
Egy őszi délutánon, alkotás közben szuper kényeztetés egy bögre forró kávé! A Nescafé Dolce Gusto kapszulái között biztosan megtalálod a te kedvencedet is, legyen az rövid, hosszú, intenzív vagy lágyabb ízű. Ráadásul a gyerekeket sem kell kihagyni a "buliból", hiszen a Nesquik kapszulákkal az ő kedvenc kakaó italuk is villámgyorsan elkészül.
Ha szeretnél még több szórakoztató tippet olvasni, csatlakozz Facebook odalunkhoz!