2 egyszerű ötlet saját készítésű adventi naptárhoz

Életmód
Adventi naptár
Az adventi naptár nyitogatása szuper izgalmas gyerekek és felnőttek számára is, egy saját készítésű naptárral pedig már az előkészület is csupa szórakozás!

Akár a gyerekekkel közösen is elkészíthetitek a naptárat, aztán az ajándékok már titkosan kerülnek bele.

Ami az ajándékokat illeti, ne vigyétek túlzásba! Egy-egy figyelmesség, egy matrica, egy utalvány, aminek egyszeri felmutatásával mentesül valamelyik feladata alól, vagy egy kicsi csoki mehet a napi meglepetések közé.

Ha nincs kedved vagy időd saját készítésű adventi naptárral bíbelődni, a KITKAT Adventi kalendáriumot imádni fogod! Kedvenc KITKAT csokitok töltött praliné formában várja, hogy advent minden napján mosolygós legyen a szünet.

Miért ne kaphatnának a felnőttek is nekik szóló adventi naptárral? Ne hagyd ki ezt a jó alkalmat, hogy vidámságot csempéssz a reggelekbe! A felnőttekkel még egyszerűbb az ajándékozás, nekik egy-egy idézet, közös fotó randikupon is tetszeni fog.

Az otthoni adventi naptár készítéshez nem kell sok energia, mutatunk is két szuper ötletet.

adventi-naptar-boritekokkal

Adventi naptár borítékokkal

Egyszerűen el lehet készíteni ezt az adventi naptárat: a kicsi boríték, facsipesz könnyen beszerezhető a hobbiboltokban, ha pedig nagyobb csomagokat is szeretnél, csomagolópapírból könnyen megoldható. Ragassz rájuk számozott matricát, vagy csíptess rá a csipesszel kis kártyákat!

 

Fenyőerdő naptár

Fenyőerdő adventi naptár

Színes papírból egyszerűen készíthetsz különböző méretű kúpokat, amiket ha megszámoztál, tegyél egy tálcára vagy olyan felületre, ahol nem lesznek útban, és rejtsd alájuk a meglepetéseket!