Étkezés
Ezek a levesek kihagyhatatlanok a nyári menüből. Nem csak azért, mert remek hűsítők és magas a vitamintartalmuk, hanem azért is, mert anélkül elkészülnek, hogy bekapcsolnád a tűzhelyet.
A zöldségek és gyümölcsök vitamintartalmát úgy tudod a legjobban megőrizni, ha minél kevesebb feldolgozással és hőkezeléssel fogyasztod őket. Ezért is illeszthetők bekönnyedén a nyers zöldséglevesek a kiegyensúlyozott étrendbe. Arról nem is beszélve, hogy a nagy melegben kifejezetten jólesik egy tál hideg leves. Ha pedig főzni sem kell, a konyhában sem lesz olyan meleg. Akár nagyobb mennyiséget is készíthetsz belőlük, hűtőben 1-2 napig elállnak, így még másnapra is marad. Vendégváráshoz is ideális, mert előre elkészítheted, így nem kell utolsó pillanatban azon izgulni, elkészülsz-e időben a menüvel.