Pörköltre fel!

Füstölt lazac saláta rukkolával

Szuper pác grillezett halakhoz

Ha grillezel, mindenképp próbáld ki a grillezett halat is, nem fogod megbánni. Mutatunk hozzá egy egyszerű és természetesen szuper finom pácot is. 

Sajnos Magyarországon az ajánlott mennyiségnél jóval kevesebb halat fogyasztunk. Pedig a rendszeres halfogyasztás az egészséges táplálkozás fontos része. Ennek egyik oka lehet az is, hogy nehezen tudunk túllépni a halászlé – rántott hal vonalon.  

Ha kipróbálod a grillezett halat, meglátod, hogy a hal ízletes elkészítése kifejezetten egyszerű. Ha pedig mégis vágynál a halászlé ízvilágára, mutatunk egy pácot, mellyel gyorsan, egyszerűen készíthetsz magyaros ízvilágú halat a grillen. 

 

Magyaros pác grillezett halakhoz 


Hozzávalók 

1 dl olaj 
Maggi Magyaros Halászlékocka 
1 gerezd fokhagyma 
1 kis csokor petrezselyem felaprítva 
szárított chili ízlés szerint 

Az összetevőket alaposan keverd össze, és alaposan kend be a páccal a halszeleteket. Hagyd állni fólia alatt legalább egy fél órát, és már sütheted is.