Kutyás kirándulások Budapesten és környékén

Kisállat
Kutyás kirándulás
Olyan gyönyörű és talán kevésbé ismert kirándulóhelyeket ajánlunk, amit már mi is kipróbáltunk!

Apátkúti-patak völgye a Pilisben

A visegrádi Patak Park Hotel parkolójából érdemes indulni, bár aki rövidebb útvonalat szeretne bejárni, az kocsival elhajthat egészen a Telgárthy-rét játszóteréig és piknik asztalaiig. Kövessétek a piros sávos turistajelzést és az első szakaszon mindenképp nézzétek meg a halastavat, az Ördögmalom-vízesést és a Bertényi Miklós Füvészkertet. Ez utóbbi azonban egy külön kirándulást is megér : )
Innen tovább a pisztrángos tó és a vadászház után a Kaán-forrás felé érdemes folytatni, ahol már erdőben haladhattok, a séta hosszánál vegyétek figyelembe, hogy vissza is kell jönni!

Ne hagyjátok ki a forrás friss vizét! Érdemes még a kulacsokba is tölteni belőle!

Harangvölgy  a 155-ös busz végállomásánál

A Libegő közelsége kutyával nem olyan izgalmas, de családi kiránduláshoz plusz pont. 
Ha nem akartok a Normafa hétvégi fieszta hangulatában sétálni, akkor irány a Harangvölgy. A 155-ös busz végállomásától induljatok. A réten tudtok piknikezni is. Ha nagyobb sétát terveztek, akkor a Normafa is kb. egy óra alatt gyalogosan elérhető.

Tündér-szikla a Zugligeti útnál

A Tündér-szikla a Zúgligeti útról és nevéhez méltón a Tündérhegyi út felöl is megközelíthető. Akár egy pár órás sétához is kitűnő, amikor körüljárjátok. Mivel egész szépen kiépített, grillezéshez, piknikezéshez is megfelelő célpont!

Ferenc-hegy egy gyors erdei sétához

Budán a Kolosy tér felől közelítve pár buszmegállóra van a Ferenc-hegy erdős része, ami tökéletes egy gyors erdőlátogatásra, ha nem akarsz kimenni a városból. Sokan járnak ide a környékbeli kutyások, barátkozós, játszós kedvű négylábúval kitűnő célpont.

Ha még több kutyás kiránsulós tippet szeretnél, kövesd Tappancslista videósorozatunkat! És ne feledd, kiránduláshoz a kutyáknak is szükségük van energiára! A DOG CHOW® 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel, mely biztosítja kutyád tápanyagigényét minden életszakaszban.