Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Ajándéktippek házi kedvenceknek

Mire jó a macskaajtó?

Mit szeret a macska?

Hát a kényeztetést! De csak amikor, ahol, ahogyan ő akarja… Vagány macskád van, aki bejárja a fél világot, vagy őméltósága egész nap otthon henyél, és felügyeli a birodalmát? Nézzük, mivel járhatsz a kedvében!

Tippek hercegekhez, hercegnőkhöz

 

  • A legtöbb macska szereti, ha simogatják. Ez így azonban túl egyszerű. Hagyd békén, ha alszik (vagy ha úgy tesz), ha eszik, ha mosakodik, ha a madarakat lesi az ablakból – akkor simogasd, amikor ő is ezt szeretné.
  • Ha nem akarsz undok pillantást, akkor tartsd tiszteletben, hogy a macskád lelke mélyén egy vadállat. Egy pihenő pumát sem szeretnél megsimogatni, ugye? 
  • A macska tiszta állat, ha rajta múlik a környezetét is tiszteletben tartja. A te felelősséged, hogy az alom, a tálja, a fekvőhelye is tiszta legyen. Ha erre nem figyelsz, nem fogja használni! Helyette majd befekszik a te ágyadba, iszik a csapból és pisil a lefolyóba.
  • Kényeztetésnek tűnik, de nem az, ha heti rendszerességgel fésülöd a bundáját, ellenőrzöd a fülét, a mancsait! 
     
Nestlé tippünk
Szeretnéd kényeztetni valami finomsággal? Tálalj neki a Gourmet Gold Savoury Cake finomságaiból. Egy uralkodó elvárja az igazi ínyencségeket, a Gourmet Gold változatos ízeivel a kedvében járhatsz!

 

Tippek vagány macskákhoz

 

  • Fogadd el, hogy ő éjszaka aktív, vadászik a szabadban. Ha bezárod éjszakára, akkor a lakásban, esetleg rád… Lehet, hogy a sötét sarokból téged is letámad néha, de neki ez a közös játék része.
  • Ne lepődj meg, ha felpörög. A macska a legtöbbet alvó domesztikált állat. Ha éber, akkor azonban villámgyors, és nagyon ügyes. Az asztalra egy mozdulattal felugrani neki nem kihívás. Ha pedig otthagytál valami finomságot, akkor így jártál, majd legközelebb elrakod.
  • Nincs olyan, hogy a te sonkád, a te tejfölöd. Ami elérhető az vadászzsákmány, aki kapja, marja. Hidd el, azon se lepődne meg, ha te ennéd meg a macska kaját.
  • Szeret téged? Ha hoz haza gyíkot, egeret, madarat, akkor biztos! Még él is, annál jobb. Persze sikíthatsz, ha akarsz, de semmi értelme megpróbálni leszoktatni erről. 

 

Nestlé tippünk
Ha szeretnéd, hogy macskád aktív és egészséges legyen kínálhatod a húsban gazdag CAT CHOW®eledelekkel. A CAT CHOW® Naturium™ formulát tartalmaz, mely természetes eredetű rostok különleges kombinációjaként, továbbá természetes prebiotikum forrásként támogatja az egészséges emésztést!