Vegán január? Te mit tudsz róla?

Teszt

Játékunk a Facebookon véget ért!


Sorsolás és eredményhirdetés: 2023.01.23. 14:00

Kapcsolódó Facebook posztunk alatt kommentben értesítjük játékunk nyertesét.
Játékszabályzat: https://igyteljesazelet.hu/jatekszabalyok

 

Úgy tűnik, még nem töltötted ki a tesztet.
Klikkelj az alábbi gombra és teszteld tudásod!

nagymester

Értékelés

Gratulálunk, kiemelkedő a tudásod a növényi alapú étrend terén! Neked nem újdonság, hogy az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának csökkentése és a növényi alapú étrend előtérbe helyezése támogatja egészségedet, és nagyban hozzájárul bolygónk egészségének megőrzéséhez is.

Ha ilyen tájékozott vagy, biztos, hogy nem csak januárban törekszel arra, hogy a táplálkozási ajánlásoknak megfelelően fogyassz zöldségeket, gyümölcsöket és gabonaféléket.

A változatos, mértékletes étrendhez további jó tippeket olvashatsz kapcsolódó cikkeinkben. Nézd meg a Vegán január kapcsán összegyűjtött receptjeinket is!

Ha kíváncsi vagy a részletes eredményedre, kattints az alábbi gombra!

mester

Értékelés

Gratulálunk a sok jó válaszhoz! Látszik, hogy nem most hallottál először a vegetáriánus és vegán étrend jótékony hatásairól. Tisztában vagy azzal, hogy az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának csökkentése és a növényi alapú étrend előtérbe helyezése támogatja egészséged, és nagyban hozzájárul bolygónk egészségének megőrzéséhez is.

Nem muszáj teljesen áttérni a növényi alapú táplálkozásra ahhoz, hogy egészségesebb étrendet alakíts ki, de érdemes egy-egy vegán napot beiktatni a menübe. Kísérletezz bátran az alapanyagokkal, receptekkel! Ha úgy érzed, szívesen csökkentenéd még tovább a húsfogyasztást, tudnod kell, hogy így a szervezeted bizonyos tápanyagokhoz kisebb mennyiségben jut csak hozzá, így ezek pótlására tudatosan figyelni kell. 

Sok érdekességet, hasznos tanácsot és remek recepteket olvashatsz kapcsolódó cikkeinkben.

Ha kíváncsi vagy a részletes eredményedre, kattints az alábbi gombra!

kismester

Értékelés

Örülünk, hogy érdeklődsz a növényi alapú táplálkozásról! Úgy tűnik, még van mit tanulnod a vegán étrendről, de sebaj, hiszen a Vegán január apropóján világszerte sokan most ismerkednek a növényi alapú étrenddel.

A növényi alapú élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék előtérbe helyezése pozitívan befolyásolja egészséged és környezetvédelmi hatása is jelentős.  
Ha te is szeretnél változtatni az étrendeden, és szeretnéd megtapasztalni a növényi alapú táplálkozás előnyeit, tedd fokozatosan! Először iktass be egy-egy vegán fogást, majd tarts heti egy-két vegán napot. 

További érdekességeket és finom recepteket olvashatsz a témában kapcsolódó cikkeinkben!

Ha kíváncsi vagy a részletes eredményedre, kattints az alábbi gombra!

veganuary