Macskavilág macskásoknak

Kisállat
Macskavilág macskásoknak
Unatkozó macska nincs, ezt mindenki tudja, ők ugyanis lakásod minden pontját potenciális játszóhelynek tekintik. Ennek ellenére biztosan örülnél, ha szemceruzád vagy az üveg vázáid helyett valami mással játszadozna a család kis kedvence.

Itt az ideje, hogy beszerezz néhány új cicajátékot. Szerencsére nem csak kisállat boltban, hanem otthon, sokkal kevesebb pénzből, vagy szinte teljesen ingyen is elkészítheted őket.

Buborék

Egyik legegyszerűbb cicajáték a pár száz forintba kerülő buborékfújó. A macskák oda vannak érte, képesek órákig kergetni a buborékokat. Szerencsére a gyerekek is imádják kortól függetlenül, így könnyedén be tudod vonni őket is a buborék partiba. 

Zörgő doboz

A macskák egyik kedvenc szórakozása a karton dobozban bujkálás, ez nem is kérdés azoknak, akik laktak már együtt cirmossal. Ám ha ezek a dobozok még zörögnek is, akkor teljes lesz a boldogságuk!

Fogj egy kisebb kartondobozt, tegyél bele néhány műanyag kupakot vagy hungarocell darabot és ragaszd le. A macskád imádni fogja végig pofozni a lakáson – persze éjszakára nem árt elrakni, mert nem csak a macska, ti sem fogtok aludni.

Alagút/bújócska

Alagút

A nagyobb lakberendezési áruházakban kapható játéktartó tökéletesen használható cica alagútként és az ára biztosan töredéke a kisállat boltokban kapható macska alagútnak. Akár felfüggesztve, akár a földön elfektetve is használhatod.

Színes csali

Ennél egyszerűbb játékot elképzelni is nehezebb, a macskák mégis imádják. Csak fogj néhány színes fonalat és lógasd le az ajtókilincsről.

Lehetőleg olyan helyre tedd, ahol van egy kis huzat, így a csali időnként magától is megmozdul. Az a jó, ha olyan magasságba kötöd, hogy a macskának éppen egy kicsit nyújtózkodnia kelljen érte, így biztos, hogy megdolgozik majd a szórakozásáért.

Játék állatka

Játék állatka

Nem csak a kisgyerekek, a cicák is szeretik, ha van saját kisállatuk, alvós állatuk. Válassz egy neked tetsző színes textilt, tömd ki vattával, szélein varrd össze, már kész is van kedvenced személyre szabott mini macskája.
 

Tudtad, hogy már cicáknak is kapható jutalomfalat? Ajándékozd meg egy csomag Felix Jutalomfalattal, melyet már 5 különböző ízben szerezhetsz be kedvencednek