Te mennyit tudsz a kávéról?

Teszt

Köszönjük, hogy kitöltötted tesztünket!

Úgy tűnik, még nem töltötted ki a tesztet.
Klikkelj az alábbi gombra és teszteld tudásod!

Gratulálunk, kiemelkedő a tudásod a kávéról! Ha ilyen tájékozott vagy, biztos, hogy van kedvenc kávéd, legyen az espresso, cappuccino vagy egy finom latte. Így biztosan jól jönnek majd kávés tippjeink, melyekkel még izgalmasabbá teheted kedvenc kávéidat, vagy új ötletekkel bővítheted kávés finomságaid palettáját. Kattints válogatásunkért, melyben a kedvenc kávés receptjeinket gyűjtöttük össze!

Ha kiváncsi vagy a részletes eredményedre, kattints az alábbi gombra!

Gratulálunk! Azt már sejtjük, hogy lelkes kávéfogyasztó vagy, és igyekszel tájékozódni a kávékkal, kávétermeléssel kapcsolatban, hogy az élvezeti értéke mellett jobban beleláss a kávét övező világba. De van még pár téma, aminek érdemes utánanézned!  Olvasd el kapcsolódó cikkünket, és kóstolj meg sok finom kávét, amerre csak jársz!

Ha kiváncsi vagy a részletes eredményedre, kattints az alábbi gombra!

Örülünk, hogy érdekel a téma, van azonban még pár, a kávétermesztéssel, a kávéfeldolgozással, és a kávé fogyasztásával kapcsolatos kérdés, aminek érdemes utánanézned, ha szeretnél igazi „kávészakértő” lenni.  Olvasd el kapcsolódó cikkünket, amiben sok érdekességet és tippet gyűjtöttünk össze a kávé világából!

Ha kiváncsi vagy a részletes eredményedre, kattints az alábbi gombra!

coffeworld

9+1 szuper kávés recept

Étkezés
Magában forrón szürcsölgetve, fűszerekkel ízesítve, süteményben vagy mártásban húsok mellé: kávé, kávé, kávé. Ezekkel a receptekkel kimaxolhatod a kávés élvezeteket.
kávé