Most megtudhatod, hogy elég jó kondícióban van-e a kutyád!

Teszt

Úgy tűnik, még nem töltötted ki a tesztet.
Klikkelj az alábbi gombra és teszteld tudásod!

Köszönjük, hogy kitöltötted tesztünket!

Ajaj, úgy tűnik Kedvenced nem a legjobb formáját hozza manapság. Ha kutyád nem vemhes, vagy nincs ismert endokrinológiai problémája, mielőbb keressétek fel állatorvosodat egy alapos kivizsgálás érdekében, ami fényt deríthet arra, hogy mi áll a jelentős plusz kondíció hátterében. Ahhoz, hogy még sokáig élvezhessék egymás társaságát és kedvenced visszanyerhesse egészségét és kirobbanó formáját, életmódváltásra lesz szükség!

Kutyakondi

Próbáld ki a PURINA® PRO PLAN® OPTIWEIGHT® formula eledelt, mely különleges tápanyagokat és rostot tartalmaz, amely az alacsony zsír- és kalóriatartalom ellenére is képes a jóllakotság érzetét előidézni. Magas fehérjetartalma és a benne található összetett szénhidrátok elősegítik a fogyást és a súlyfenntartást

Köszönjük, hogy kitöltötted tesztünket!

Gratulálunk, a Kedvenced úgy tűnik, ideális kondícióban van! A helyes táplálás és az aktív életmód hozzásegítheti párosotokat a hosszú, boldog közös élethez, akár fiatal felnőtt, akár jó kondícióban lévő idősebb korban lévő kutyus!

Kutyakondi

Ideális kondícióban lévő kutyád számára próbáld ki a PURINA® PRO PLAN® egyedi igényekre szabott eledeleit, melyek között megtalálhatod kutyád életkorának, testméretének és speciális igényeinek leginkább megfelelő terméket.

Köszönjük, hogy kitöltötted tesztünket!

Kedvenced úgy tűnik, kicsit szerényebb kondícióval rendelkezik, mint az ideális. Ha nem tartozik az agarak közé, nem szépkorú vagy nem növendék, nagytestű kutya, érdemes lenne konzultálnod állatorvosoddal, hogy kizárja azokat a problémákat, melyek a táplálék rossz hasznosítását eredményezhetik (pl. parazitózisok, táplálék intolerancia vagy allergia, stressz, dysbacteriosis)!

Kutyakondi

Aktív kutyád számára próbáld ki a PURINA® PRO PLAN® OPTIPOWER® formula eledelt, mely tartalmazza a kutyád egészségének hosszú távon való megőrzéséhez szükséges összes tápanyagot. Kifejezetten az állóképesség, az izmok gyors regenerálódásának és az egészséges ízületek támogatására fejlesztették ki

dogcondition4

 

PURINA macskaeledel