Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Azt a kutyafáját! Tippek kezdő kutya gazdiknak

Karácsonyi kényeztetés házi kedvenceknek

Ajándéktippek házi kedvenceknek

Karácsonykor természetes, hogy meglepetéssel készülünk szeretteink számára, ám hajlamosak vagyunk megfeledkezni a család négylábú kedvenceiről. Gondoskodj róla, hogy idén háziállatod se maradjon ki az ajándékozásból.

Kutyusoknak

Akár kinti, akár benti a kutyád, fekhelyre mindenképp szüksége van, ahova nyugodtan leheveredhet egy kiadós séta után. Szerezz be számára egy új pihe-puha kosarat, párnát, kutyakanapét, hiszen télen a kutyusok is szeretnek többet lustálkodni. Újíts be néhány plüss játékot, állatkát, melyek rágáskor sípolnak a gazdik legnagyobb örömére. Ha a már évek óta ugyanabból a tálból eszik, itt az ideje, hogy lecseréld etető- vagy itatótálját egy menő rozsdamentes vagy kerámia darabra.

Semmiképp se feledkezz meg a szabadban használható játékokról és kiegészítőkről sem, ezeknek nem csak kedvenced fog örülni, de neked is nagy hasznodra lesz a sötét, téli estéken. Manapság divatos a fluoreszkáló, vagy az USB-vel tölthető LED-es világító labdák, melyek kifejezetten az esti kiruccanásokhoz készültek. Kistermetű vagy rövid szőrű kutyusodat ajándékozd meg egy csinos esőkabáttal, kutyacipővel de egy új, egyedi nyakörvben is biztosan büszkén fog feszíteni melletted. Természetesen az élmény a kutyusoknak is a legjobb ajándék, hétvégén vidd el egy olyan helyre kirándulni, ahol még nem jártatok, nagy örömmel fogja felfedezni az ismeretlen terepet!

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb ajándék a rágócsont és a jutalomfalat. Számtalan formájú, ízű rágcsálnivaló közül választhatsz, ami egészséges elfoglaltság, tisztítja kutyusod fogát és erősíti a rágóizmait.

Cicáknak

A macskák kíváncsi természetű, játékos állatok, minden újdonság érdekli őket, épp ezért egy cicának sosem lehet elég játéka. Különösen télen, amikor ők is inkább a szobában szeretnek pihenni, mintsem a szomszéd kertjét felfedezni. A cicusok imádják a csörgő, zörgő játékokat, a variációk száma végtelen a plüss egértől a csörgő pamutgombolyagig. Nem csak a kutyusoknak, a cicáknak is szükségük van egy saját kuckóra, ezért beszerezhetsz kedvencednek egy új alvós odút, ablakpárkányra helyezhető párnát vagy akár egy radiátorra akasztható ágyat.

Cicusod szőrét is érdemes karbantartani, különösen, ha hosszú szőrű vagy lakásban tartott. Vegyél egy macskaápolási készletet, ami nemcsak egy cicád szőréhez passzoló fésűből áll, hanem masszázskesztyű és mancsápoló spray is tartozik hozzá.

A macskák híresen nagy ínyencek, egy különleges macskaeledellel garantált a szája szélét elégedetten nyalogató, boldog cicus.

Nestlé tippünk
Tudtad, hogy már cicáknak is kapható jutalomfalat? Ajándékozd meg egy csomag Felix Jutalomfalattal, melyet már 5 különböző ízben szerezhetsz be kedvencednek.