Etesd az Eszed

Etesd az eszed

Sajátítsd el játékos módon az egészséges és fenntartható életmódhoz kapcsolódó ismereteket!
Etesd az eszed!

Egészséges alapanyagok, táplálkozási irányzatok, tudatos vásárlás és főzés? Az egészségtudatos és fenntartható életmód már gyermekkorban elsajátítható. Formáljuk együtt a diákok tudatosságát ezen a téren játékos, élményalapú tudásfejlesztő programokkal!

Véget ért azEtesd az eszed!oktatási program 2023-as kihívása

Több mint 180 000 megoldott feladat
10 000 diák
Értékes nyeremények

 

„Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy minél több gyermekhez juttassunk el információkat a kiegyensúlyozott táplálkozás alapjairól, mert hiszünk benne, hogy ezzel a tudással felvértezve egészségtudatos felnőtt válhat majd belőlük. Az Okos Doboz munkatársai a feladatok mellett idén játékos programok segítségével is oktatták a gyerekeket a kiegyensúlyozott táplálkozásról és egészséges életmódról. Jó volt látni, hogy az általános iskolások mennyire kíváncsiak, és milyen eltökéltek, ha arról van szó, hogy élmények által jussanak új ismeretekhez." - Sárga Diána, a Nestlé dietetikusa

NYERTESEINK

Első helyezett: Versendi Általános Iskola
Második helyezett: Székely József Református Általános Iskola
Harmadik helyezett: Besenyői Arany János Általános Iskola

GRATULÁLUNK!

2024-ben új kihívással várunk minden érdeklődőt!

Az Etesd az Eszed országos kihívás és verseny elsősorban a játszani és játszva tanulni vágyó gyerekeket szólítja meg, de nem szabad elfelejtenünk, milyen fontos szerepe van a tanároknak a diákjaik motiválása szempontjából.
Éppen ezért buzdítjuk arra a pedagógusokat is, hogy ismerjék meg és vegyenek részt a programban, nem csak a nyeremények és a diákjaik sikerélménye, hanem az egészségük érdekében is.

Videóink

 

Okosodj tovább, és tudj meg többet a kihívásról az oldalán!

Nézd meg videóinkat!

 
Tovább
videós segédletek

Oktatóvideóink

 
 
Összes videó