Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Fenyőtoboz desszert Chocapic gabonapehelyből

Almás-fahéjas pohárkrém, a leggyorsabb villámdesszert

Tejfölös epertorta gabonapehellyel

Díjnyertes epres torta receptünk gabonapehellyel készül, sütés nélkül! Készítheted tortának, de pohárdesszertként is megállja a helyét!

Hozzávalók 5 adag (~380kcal/adag)


150 g natúr Nestlé Fitness gabonapehely
330 g (1 nagy pohár) tejföl
200 ml habtejszín
30 dkg eper
2 evőkanál méz

  1. A süteményt üvegtálban vagy akár poharakban készítsd el.
  2. Az üvegtál aljába egy réteg gabonapehely kerül.
  3. A tejfölbe keverd bele a mézet és verd fel a tejszínhabot. 
  4. Keverd össze a tejszínhabot, a tejfölt és az epret, majd öntsd a krémet az előkészített tálban lévő gabonapehely ágyra.
  5. Díszítésként a sütemény tetejére is tegyél az eperből.

 

Ha több mint egy nap múlva szervírozod csak a süteményt, fél zacskó habfixálót is tehetsz bele.

 

Más gyümölcsökkel is nagyon finom, kísérletezz bátran!