Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

3 recept snidlingből

Szuper, csupazöld szendvicsek tízóraira, iskolába, utazáshoz, kiránduláshoz

Romantikus reggeli ötletek

Ha ajándékkal nem is készülsz, kedveskedj párodnak egy romatikus reggelivel. Ötleteink persze nem csak Valentin napon kivitelezhetők, bármikor, mikor olyan a hangulatod. Vigyázat, romantika a maximumon!

És ha romantika, akkor pedig természetesen szivek mindenhol, minden mennyiségben smiley . Mert a romantikus reggeli azon kívül, hogy finom, tálalását tekintve is tükrözi küldetését.

Képgalériánkban összegyűjtött reggeli képeink magukért beszélnek, de ha egy kis segítségre lenne szükséged a kivitelezéshez, görgess lejjebb.
        

 1. Sütemény szaggatóval szinte bármiből tusz szivet formázni: pirítósból vagy tükörtojásból is. Tükörtojáshoz egyébként kapható olyan forma is, aminek segítségével már szív formájúra sül a tojás.
   
 2. A reggeli zabkását is feldobhatod szív formájú gyümölcsdíszítéssel, de ha nem akarsz a zabkása készítéssel időt tölteni, a reggeli zabpelyhet is egyszerűen feldíszítheted. 
   
 3. Szintén sütemény szaggató segítségével tudsz könnyen formát kenni lekvárból a pirítósra.
   
 4. Természetesen a palacsinta is jól formázható, ráadásul romantikus reggelekhez dukál is egy kis édesség. Ha kipróbálnál valami különlegeset, keverj a tésztába céklalevet, így piros lesz a palacsinta szív. 
   
 5. Milyen a romantikus tea? Piros szivecske lóg a filter zsinórján!
   
 6. A reggeli gyümölcsöket is tudod szív alakúra rendezni, a szegélyt formáló tejszínhab nemcsak dekoratív, de finom is.
   
 7. Kezdő romantikus konyhatündérek is könnyen el tudják készíteni a kakaós, fahéjas, vagy akár pizzás szivet, aminek illata egész reggel a lakásban fog körözni. Receptért kattints csodatekercs cikkünkre, formázáshoz használd a képet. 
   
 8. A reggeli végéről nem hiányozhat egy finom kávé vagy kakaó sem. Ezeket tudod díszíteni tejszínhabbal, vagy a tejhabra szív formájúra szórt kakaóval, fahéjjal. Haladók pedig kipróbálhatják a tejhab formázását is.