Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Reggeli finomság a pohárban

Szuper reggeli tojással és újkrumplival

Romantikus reggeli ötletek

Ha ajándékkal nem is készülsz, kedveskedj párodnak egy romatikus reggelivel. Ötleteink persze nem csak Valentin napon kivitelezhetők, bármikor, mikor olyan a hangulatod. Vigyázat, romantika a maximumon!

És ha romantika, akkor pedig természetesen szivek mindenhol, minden mennyiségben smiley . Mert a romantikus reggeli azon kívül, hogy finom, tálalását tekintve is tükrözi küldetését.

Képgalériánkban összegyűjtött reggeli képeink magukért beszélnek, de ha egy kis segítségre lenne szükséged a kivitelezéshez, görgess lejjebb.
        

 1. Sütemény szaggatóval szinte bármiből tusz szivet formázni: pirítósból vagy tükörtojásból is. Tükörtojáshoz egyébként kapható olyan forma is, aminek segítségével már szív formájúra sül a tojás.
   
 2. A reggeli zabkását is feldobhatod szív formájú gyümölcsdíszítéssel, de ha nem akarsz a zabkása készítéssel időt tölteni, a reggeli zabpelyhet is egyszerűen feldíszítheted. 
   
 3. Szintén sütemény szaggató segítségével tudsz könnyen formát kenni lekvárból a pirítósra.
   
 4. Természetesen a palacsinta is jól formázható, ráadásul romantikus reggelekhez dukál is egy kis édesség. Ha kipróbálnál valami különlegeset, keverj a tésztába céklalevet, így piros lesz a palacsinta szív. 
   
 5. Milyen a romantikus tea? Piros szivecske lóg a filter zsinórján!
   
 6. A reggeli gyümölcsöket is tudod szív alakúra rendezni, a szegélyt formáló tejszínhab nemcsak dekoratív, de finom is.
   
 7. Kezdő romantikus konyhatündérek is könnyen el tudják készíteni a kakaós, fahéjas, vagy akár pizzás szivet, aminek illata egész reggel a lakásban fog körözni. Receptért kattints csodatekercs cikkünkre, formázáshoz használd a képet. 
   
 8. A reggeli végéről nem hiányozhat egy finom kávé vagy kakaó sem. Ezeket tudod díszíteni tejszínhabbal, vagy a tejhabra szív formájúra szórt kakaóval, fahéjjal. Haladók pedig kipróbálhatják a tejhab formázását is.