Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Melegen ajánljuk! Családi villásreggeli ötletek

Nincs időd fél órával korább kelni hétköznap?

Reggel nem éhes a gyerek?

Sokszor panaszkodnak a gyerekek reggel, hogy még nem is éhesek? Haladj lépésenként, és szoktasd hozzá őket a reggelihez. Hosszú távon sokat teszel az egészséges életmódért

Hétköznap reggel, amikor korán kel a család, a nagy rohanásban gyakran elmarad az első étkezés, mert a gyermek nem éhes. Pedig reggeli nélkül nem lenne szabad elengedni őket az óvodába, iskolába, hiszen üres gyomorral kevésbé tudnak koncentrálni a délelőtti órákban.

De mit tegyél, hogyha a gyermeked nem akar reggelizni? Az első étkezéshez tartozó éhségérzet csak fokozatosan alakul ki, ezért érdemes apránként hozzászoktatni a kicsiket a reggelizéshez.

Első lépésként készíts nekik egy pohár finom kakaó italt. A megújult összetételű NESQUIK kakaó italpor ráadásul vasat is tartalmaz, amely elősegíti a gyermekek kognitív (szellemi) képességének fejlődését, többek között támogatja a gondolkodást, a memóriát és a koncentrációt, a D-vitamin pedig hozzájárul a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Ezért egy pohár NESQUIK kakaó ital* kiváló napindító lehet az egész család számára. Ne feledd: a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához.