Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Csokis banános túródesszert újévi fogadalmakhoz

Fitt torta zabpehellyel, ami rabul ejt

Fenyőtoboz desszert Chocapic gabonapehelyből

Ez a sütés nélkül készíthető villámdesszert elképesztően jól néz ki, és még annál is finomabb.

A Cake My Day csapatát megihlette a karácsonyi hangulat és az ellenállhatatlan Chocapic gabonapehely, így született ez a fantasztikus recept!

Percek alatt összedobod ezt a szuper finom desszertet, ami olyan mutatós, hogy szinte nem is akarsz majd beleharapni! Ha viszont megkóstoltad, nehéz lesz ellenállni egy következő falatnak! Kedvenc Chocapic gabonapelyhünk sokoldalúságát mutatja, hogy a hagyományos felhasználási mód és a házi gabonapehely szeletek után most egy igazi ünnepi desszerthez is tökéletesen passzol.

Ami még pláne szuper ebben a receptben, hogy a gyerekeket is bátran bevonhatod a készítésébe, biztosan nagyon élvezni fogják

 

Karácsonyi fenyőtoboz édesség recept

Hozzávalók
200g Nestlé chocapic csokoládés gabonapehely 
500g darált háztatási keksz 
250g vaj vagy margarin
200g porcukor
7 ek tej
2 fiola mandula aroma 

  1. Olvaszd fel a vajat vagy margarint, keverd bele a porcukrot, amíg teljesen felolvad.
  2. Add hozzá tejet majd a mandula aromát.
  3. Öntsd az egészet a darált kekszre öntjük, majd kézzel alaposan gyúrd össze.
  4. Formázz előszőr méretesebb, diónyi nagyságú golyókat, amiket aztán alakíts kúp (toboz) formájúra.
  5. Lentről felefelé haladva szúrd a kúp formába a gabonapelyheket egymás mellé, így alakítva ki a toboz formáját.

 

Nestlé tippünk
Ne feledd! A mértékletes táplálkozás az ünnepekkor is fontos! Ha segítségre van szükséged a kiegyensúlyozott menü kialakításához, vagy csak játszanál egy kicsit a táplálkozás világában, próbáld ki Nestlé MenüMérleg alkalmazásunkat, ami most karácsonyi pompában vár!

Köszönjük a receptet a Cake My Day csapatának!