Cékla-alma-kéksajt saláta Garden Gourmet Grillezett Falatokkal

Étkezés
Cékla-alma-kéksajt saláta
Ha a céklát savanyúság formájában nem szívesen eszed, ez a sült verzió tetszeni fog, egészen más a karaktere így.
4

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A céklát héjastól alaposan mosd meg, locsolj rá pár csepp napraforgó olajat, csomagold egyesével alufóliába, és 220 fokra előmelegített sütőben süsd, míg megpuhul. Ez kb. 30 perc, de hústűvel ellenőrizheted.
  2. Míg a cékla sül, a csomagoláson leírtak szerint süsd meg a Garden Gourmet Grillezett Falatokat.
  3. Mikor megsült a cékla, vedd ki a sütőből, csomagold ki, és várj, míg kihűl annyira, hogy meg tudd pucolni. Ilyenkor a héja könnyedén leválik róla.
  4. Vágd kb. 1-1,5 cm-es kockákra, sózd, borsozd, öntsd rá az olívaolaj és balzsamecet keverékét, majd keverd hozzá az almát és a morzsolt sajtot is. 
  5. Nagyon jól áll neki a dió is. Ha van otthon, pár szemet törj nagyobb darabokra, és száraz serpenyőben pirítsd le, majd szórd a salátád tetejére. 
  6. Tálald az elkészült Garden Gourmet Vegetáriánus Pirított Falatokkal