Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Amit a fehérjékről tudni kell 1.

Amit a fehérjékről tudni kell 2.

Less be a kulisszák mögé

Ha fontos számodra a kiegyensúlyozott táplálkozás, és szereted tudni, hogy amit eszel honnan és hogyan kerül az asztalodra, van egy jó hírünk.

Olyan jó érzés a piacon a kistermelőktől vásárolni, hiszen minden fürt paradicsom vagy csokor petrezselyem mögött látod az arcot, a kezeket, akik szorgos munkájának köszönheted a szebbnél szebb alapanyagokat. Aztán jól elbeszélgettek, és elmeséli, hogyan gondozza a növényeket, és mitől lesznek olyan zamatosak.  
 
Belegondoltál már abba, hogy a feldolgozott élelmiszerek mögött is ugyanilyen emberi történetek lapulnak? Hogy milyen alapos gonddal kerülnek kiválogatásra és feldolgozásra az alapanyagok? Hogy hány ember munkájának köszönhető, hogy kedvenc ízeidet az asztalon lásd? 
 
Szeretnéd tudni:

A most induló új rovatunk célja, hogy minél többet megtudhass a Nestlé működéséről. Szeretnénk, hogy lásd, miből és hogyan készülnek termékeink, és azt is, kiknek köszönhető mindez. 
 
Rengeteg érdekességgel készülünk: tippekkel, ötletekkel, szórakoztató információval, izgalmas kulisszatitkokkal. Mindezt dolgozóink és hazai gasztrobloggerek személyes gondolataival kiegészítve.  
Kövess minket, megéri!