Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Süss Mikulás muffinokat a gyerekekkel

Maggi zöldfűszeres bolognai spagetti fészek

Férjen több a reggeledbe

Férjen több a reggeledbe!

Nálatok hogy indul a nap? Meghitt ölelések, napindító beszélgetések sok nevetéssel, egy bögre forró kávé és egy közös reggeli? Vagy a reggeli rohanásban azt sem tudod, hol áll a fejed? Segítünk, hogy a reggeli készülődés is jókedvűen menjen, és több időtök jusson az igazán fontos dolgokra. Velünk több fér a reggeledbe!

Sorozatunk további részei:
 

Tippek rohanós reggelekhez

Fontos, hogy mi kerül a reggeliző asztalra, még akkor is, ha korán van, és siettek. És persze egy villámreggeli is lehet kiegyensúlyozott.

Ezekkel a receptekkel és tippekkel percek alatt ízletes és tápláló reggeli kerül az asztalra, így még arra is jut időtök, hogy közösen fogyasszátok el.

 

„A Nestlé termékeivel amellett, hogy finomakat eszik majd az egész család, a megfelelő tápanyag bevitelről is gondoskodsz, és még időtök is marad, hogy csinálhassatok együtt valami klasszat!”

 
 

Teszteld velünk tudásod!

Teszteld velünk tudásod, és amellett, hogy sok érdekességet is megtudhatsz, meglátod, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás egyszerűbben megvalósítható, mint gondolnád. Deríts ki, hogy te vagy-e a tápanyagok "nagymestere"!

 

Ráérős reggelek

A közös étkezések amellett, hogy jó hangulatot teremtenek, segítik a gyerekeket az egészséges táplálkozás kialakításában is. Élvezzétek ki a közös pillanatokat, kezdjétek a napot jókedvű beszélgetésekkel és finom falatokkal. Ezekkel a receptekkel megkoronázhatod azokat a reggeleket, amikor kicsit több időd van a konyhában sürögni-forogni.

 

„A reggeli az éjszakai 8-10 órás nem evést követően felkészíti a szervezetet az előtte álló fizikai és mentális kihívásokra. A rendszeres reggelizés ellenállóbbá teszi a szervezetet a betegségekkel szemben.”

 

KATTINTS SOROZATUNK TOVÁBBI RÉSZEIÉRT!