Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Tuti tippek Halloween receptekhez

Tökfaragás, ijesztő jelmezek? Készüljetek velünk Halloween-re!

Férjen több a hétvégédbe

Férjen több a hétvégédbe!

Használd ki a hétvégéket, tölts minél több minőségi időt a családdal, barátokkal! Mi segítünk, hogy a hétvége jókedvűen és tartalmasan teljen, és több időtök jusson az igazán fontos dolgokra. Velünk több fér a hétvégédbe!

Sorozatunk további részei:
 

Gyors és egyszerű receptek, hogy több időd jusson arra, ami igazán fontos

Nem kell ahhoz órákat a konyhában töltened, hogy a család ízletes, és tápláló fogásokat egyen. Ezekkel a gyorsan elkészíthető receptekkel biztos a siker, és közben a kiegyensúlyozott táplálkozásra is odafigyelsz.

 

Hétvégén mindent szabad?

Azért, mert fontos számodra a kiegyensúlyozott táplálkozás, nem kell lemondanod a finom falatokról!

Mindenféle tápanyagot fogyaszthatsz, amire viszont mindig - hétvégén is - érdemes odafigyelni, az a mértékletesség, és a jó minőségű alapanyagok kiválasztása.

 

Egy gyors desszert ebéd után?

Kényeztesd a családot egy finom desszerttel! Ezek a nassolnivalók percek alatt elkészülnek, és elképesztően finomak! Ne feledd azonban, hogy akármennyire is ízlik, fontos a mértékletesség.

 

Teszteld velünk tudásod!

Teszteld velünk tudásod, és amellett, hogy sok érdekességet is megtudhatsz, meglátod, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás egyszerűbben megvalósítható, mint gondolnád. Deríts ki, hogy te vagy-e a tápanyagok "nagymestere"!

 

Ráérős hétvégi finomságok

Van az úgy, hogy kifejezetten jólesik a konyhában sürögni-forogni, vagy akár a családdal közösen főzni. Próbáld ki receptjeinket, amelyekkel még csodálatosabbá varázsolhatod a ráérős hétvégéket!

 

 

És még erre is jut idő!

„Ugye, milyen gyorsan elkészült az ennivaló? Válogass jobbnál jobb program javaslataink közül, a határtalan szórakozáshoz! Mert a Nestlé termékeivel amellett, hogy finomakat eszik az egész család, a megfelelő tápanyag bevitelről is gondoskodsz, és még időtök is marad, hogy csinálhassatok együtt valami klasszat!”

 

 

 

KATTINTS SOROZATUNK TOVÁBBI RÉSZEIÉRT!