Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Húsvéti promóció egyes Auchan áruházakban

Vásárolj a Promóció időtartama alatt egy vásárlás alkalmával egyszerre 999 forint értékben a Játékszabály 5. pontjában meghatározott Termékek közül egy szabadon válogatott csomagot, a 4. pontban meghatározott magyarországi AUCHAN áruházak valamelyikében, és jogosult leszel 1 db ajándék (KIT KAT Bites 104g) átvételére az üzletben.

Kit Kat Bites Peanutbutter 104g termék nem választható ajándéknak. Az ajándék terméket a kasszához kell vinni. Az ajándék átvétele kizárólag az azt alátámasztó vásárlással egyidejűleg történhet.

Egy nyugta (blokk) alapján az azon szereplő minden 999 forint értékű Termékcsomag vásárlása után 1 darab ajándék jár. Egy nyugta (blokk) alapján (azaz 4995 forint értékű vagy afeletti Termékcsomag vásárlás után) maximálisan 5 darab ajándék adható. Csak olyan Termékcsomag vásárlását áll módunkban elfogadni, amelyen a Termékcsomag megvásárlásának napja beleesik a Promóció 3. pontban meghatározott időtartamába. 
A különböző nyugtákon szereplő, a 6. pontban meghatározott Termékcsomagok vásárlására fordított összegek nem adódnak össze. 

A 2019. április hó 04. napján 00.00.00 órát megelőző, illetve a 2019. április hó 22. napján 23.59 óra utáni vásárlással nem lehet részt venni a Promócióban. 

 

Promóció időtartama: 2019. április 04-től április 22-ig.
További részletek a Játékszabályzatban