Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Mozgasd meg a családot velünk!

Szánkózik a család

Vízi sportok tóban, folyóban

A közelgő Apák napja kapcsán sportos, evezős, közös családi programokat ajánlunk! Bátraké a szerencse!

Az élővizek világa mindenkit vár. Sokféle gyönyörű élménnyel gazdagodhat az, aki veszi a bátorságot, és gyakorlott, szakképzett vízi vezetővel túrára indul tavainkon, folyóinkon. Választhattok könnyű, kényelmes programot, de a vagányabbak számos izgalmas útvonalat is kipróbálhatnak.


Római part, ha eveznél egy kicsit


A régmúlt idők aranykorát idézi a budapesti Római part, ahol még mindig számos csónakház kínálja csekély bérleti díj fejében a különböző hajótípusokat. Az ügyesebbek kielboat-ot, a sportosabbak kajakot, a családosok indián kenut bérelhetnek.  
 

Adja magát a Balaton


A Balaton a vitorlások paradicsoma, számos helyen bérelhetőek kajakok is, amelyek a nagyobb hullámok hátán is biztonságosan használhatók. A vitorlázás kicsit nagyobb szervezést igényel, de a legtöbb vitorlásklub biztosít lehetőséget vitorlázásra azoknak, akik szeretnének megismerkedni ezzel a sportággal.


Laza, családi evezéshez irány a Tisza


A Tisza számos arcát mutathatja felénk, attól függően, melyik szakaszát választottuk a sportolásra. A felső-tiszai terület Szatmárcseke, Tiszacsécse felé romantikus kis folyóként nyújt csodálatos hátteret a kajak-kenu túrázók számára. A sodrás sem veszélyes, így családosok, kezdők is remekül szórakozhatnak.


A vadregényes Tisza-tó


A Tisza-tó nádrengetegével valódi útvesztő. Állóvízként biztonságos, nyugodt felszínű vizet jelent, így az evezésben legkevésbé járatosak számára is ideális terep. Se szeri, se száma azoknak a kölcsönzőknek, ahol igényünknek megfelelő hajót bérelhetünk. Ha vezetett motorcsónakos túrára neveztek be, akkor még hódvárat is láthattok! 


Rába, bevállalósaknak


A Rába izgalmas, kanyargó folyó, ahol a bátrabbak, ügyesebbek valódi kihívást remélhetnek a majdnem vadvízi evezéstől. A sodrás irányába haladva vezetett túrán nagy élmény az összekapaszkodó csónakázás!

Akárhol is eveztek, ne felejtsétek el, a természetes vizek mindig rejtegetnek veszélyeket. Mindenki számára szükséges a vízi mentőmellényt, a jó úszástudás nem kibúvó, első a biztonság!

 

Nestlé tippünk
A vízitúrák kihagyhatatlan része a közös pihenő, főzőcskézés, piknikezés . A gyorsan elfogyasztható Nestlé müzliszeletek mellett érdemes a könnyen szállítható és gyorsan elkészíthető MAGGI Finom falatok vagy MAGGI Instant tészták közül is pakolni párat.