Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Mikor lesz már Black Friday?

Családi programok a téli szünetre

Ünnepekre, okosan, digitálisan! Black Friday!

Ha már előre gondolkodsz, készülj a Black Friday-re!

Mikor van a Black Friday 2017-ben? Idén november 24-ére esik a hivatalos Black Friday. Miért ekkora durranás ez a nap? Innen indul az Államokban a nagy karácsonyi vásárlási őrület, és ezen a napon nagyon sok üzletlánc, webshop tart extra akciókat, ami akár féláras leárazást is jelenthet. Itthon is sok cég tartja ezt a jó szokást, és a vásárlók is várják már évről-évre a lehetőséget, hogy szuper akciós Black Friday ajándékokkal készüljenek a karácsonyra.


Néhány netes tipp Black Friday előkészületekhez:
 

  1. Csinálj listát, hogy mi érdekel téged és kinek, mit vennél ajándékba! A tervezés a hatékony akcióvadászat első lépése.
  2. Megnézheted előre online, hogy milyen lehetőségeid vannak. Ötletelni is könnyebb így. A böngésző könyvjelzőjébe lementheted előre a találatokat, ha profi vagy külön mappába, jelölve esetleg, hogy kinek lesz az ajándék! 
  3. Árukeresőn beállítasz árfigyelést is az adott termékre (Black Friday alkalmával főleg érdekes az árösszehasonlítás), így hamar értesülhetsz, ha az ár akciós állapotba kerül.
  4. Sokkal gyorsabban végzel, ha feliratkozol a nagyobb webshopok email listájára és előre regisztrálsz. Találsz direct Black Friday webshopokat is!
  5. Előre tudd meg a részleteket, fizetési feltételeket. Nézd meg például a nagyobb webshopoknál a házhozszállítási lehetőségeket előre és válassz, hogy melyik kedvező neked, és elsődlegesen ott nézd majd meg az akciókat!

+1 Készülj fel a gép előtt üldögélésre, menet közben is jönnek majd ötletek. Bármennyire felkészültél, lehet olyan termék, amit elkapkodtak előled. Készíts magadnak egy bögre kávét, tedd fel a lábad, és ne idegeskedj. Ha már rászántad magad a nagy Black Friday netes bevásárlásra, máris beljebb vagy egy csomó sorban állással smiley