Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

2 eldugott gyöngyszem, ahová érdemes egy napra kimozdulni

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Tippek téli romantikához

Téli randi tippjeink segítségével nem kell hónapokra a kávé-vacsi-mozi háromszögbe zárnotok magatokat.

Jégpálya

Az aktív randikat azért szeretjük, mert maradandó emlékeket nyújtanak, a közös élmény pedig összeköt. Könnyebb közben felszabadultan viselkedni, mint egy étteremben feszengeni, ezáltal tényleg könnyebben megismeritek egymást. 

A korcsolyázás igazi hidegben akár a befagyott tavakon is lehet romantikus program, enyhébb időben pedig a jégpályákon tudtok korizni. Ne riasszon vissza, ha nincs korcsolyátok, vagy nem vagytok profik, legalább lesz ok az egymásba csimpaszkodásra. Korcsolyát pedig bérelni is tudtok. 


Török fürdő

Igazi téli wellness program. Ha már kellemesen átfagytatok a téli séta  vagy korcsolyázás alatt, látogassatok meg egy klassz fürdőt. Válasszatok olyat, ami hangulatos és nem zsúfolt. Ilyen például Budapest egyik titkos gyöngyszeme a Veli-Bej fürdő.


Vacsora másképp

Főzzétek meg a vacsorátokat, menjetek el egy főzőtanfolyamra! Válasszatok ízléseteknek megfelelő konyhát, ma már óriási a választék: olasz, francia, keleti vagy magyaros ízvilág, ami szem-szájnak ingere. A közös főzés során meglátjátok, milyen csapatot is alkottok, hogy boldogultok együtt a konyhában.


Állatok

Az állatkert minden évszakban nagy kedvenc, andalító séta cukiságokkal fűszerezve. Ha változatosságra vágytok, menjetek el a Tropicariumba is, vagy látogassatok ki a Budakeszi Vadasparkba.


Játék

Maradhattok otthon egy vérre menő kártyacsatára, vagy kipróbálhattok sokféle nagyon érdekfeszítő társasjátékot.  A közös játék kedvéért azonban érdemes kimozdulni is!  Billiárdoztatok már együtt?