Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

3 recept snidlingből

Szuper, csupazöld szendvicsek tízóraira, iskolába, utazáshoz, kiránduláshoz

Tippek sötét reggelekre

Hogyan lehet télen kikelni az ágyból? Mivel könnyítheted meg a család reggeli indulását? Pár tipp morgós reggelekre.

  1. Fájdalmasan hangzik, de állítsd előre 20 perccel az ébresztő órát. Nincs nagyobb hangulatrontó, mint a rohanás.
  2. Készíts ki este, amit csak tudsz, ha már válogatósak a ruhák területén a gyerekek, egyeztess velük. Mindenkinek jobb lesz, ha nem reggel kell lejátszani a „márpedig én pörgős szoknyában megyek” vitákat.
  3. Pakolj be magadnak, és pakoltass össze mindent a gyerekekkel. Reggel jó eséllyel elfelejtetek valamit, másrészt jó megtanítani idejekorán a gyerekeknek, hogy a saját holmijukkal nekik kell foglalkozni.
  4. Készülj elő a reggelihez, tízórai pakoláshoz. Így pár perc alatt az egész család kezébe kaphatja a reggeli meleg italt, kakaót, teát, kávét, még te is!
  5. Ha már megvolt a reggeli folyadékpótlás, akkor a korai keléssel megnyert percekből használjatok fel párat reggelizésre!

 
+1  Igazi jókedv csináló: ha kipihentek vagytok - feküdjetek le időben, főleg hétköznap!

                      Szundi Kihívás

Nestlé tippünk
Korán kelésnél jól jön egy bögre forró kávé! 2018.02.01. és 03.02. között vegyél részt a Szundi Kihívásban, hogy még könnyebben induljanak a reggelek! Regisztrálj a www.jatek.nescafe.hu/szundikihivas weboldalon, ahol minden ismerős meghívása után egy extra kódot kapsz! Az extra kód, normál promóciós kóddal együtt felhasználható a Hősök hajnala promócióban.
Kódfeltöltés és további részletek a www.jatek.nescafe.hu weboldalon!