Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Hamis pizza percek alatt

Reggeli tippek kényelmes reggelekre

Tippek sötét reggelekre

Hogyan lehet télen kikelni az ágyból? Mivel könnyítheted meg a család reggeli indulását? Pár tipp morgós reggelekre.

  1. Fájdalmasan hangzik, de állítsd előre 20 perccel az ébresztő órát. Nincs nagyobb hangulatrontó, mint a rohanás.
  2. Készíts ki este, amit csak tudsz, ha már válogatósak a ruhák területén a gyerekek, egyeztess velük. Mindenkinek jobb lesz, ha nem reggel kell lejátszani a „márpedig én pörgős szoknyában megyek” vitákat.
  3. Pakolj be magadnak, és pakoltass össze mindent a gyerekekkel. Reggel jó eséllyel elfelejtetek valamit, másrészt jó megtanítani idejekorán a gyerekeknek, hogy a saját holmijukkal nekik kell foglalkozni.
  4. Készülj elő a reggelihez, tízórai pakoláshoz. Így pár perc alatt az egész család kezébe kaphatja a reggeli meleg italt, kakaót, teát, kávét, még te is!
  5. Ha már megvolt a reggeli folyadékpótlás, akkor a korai keléssel megnyert percekből használjatok fel párat reggelizésre!

 
+1  Igazi jókedv csináló: ha kipihentek vagytok - feküdjetek le időben, főleg hétköznap!

                      Szundi Kihívás

Nestlé tippünk
Korán kelésnél jól jön egy bögre forró kávé! 2018.02.01. és 03.02. között vegyél részt a Szundi Kihívásban, hogy még könnyebben induljanak a reggelek! Regisztrálj a www.jatek.nescafe.hu/szundikihivas weboldalon, ahol minden ismerős meghívása után egy extra kódot kapsz! Az extra kód, normál promóciós kóddal együtt felhasználható a Hősök hajnala promócióban.
Kódfeltöltés és további részletek a www.jatek.nescafe.hu weboldalon!