Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Varázsolj tavaszi hangulatot otthonodba!

A tökéletes húsvéti vendégváró

Tippek húsvéti készülődéshez

Itt mindent megtalálsz egy helyen, amire szükséged lehet! Szuper húsvéti receptek, vendégváró ötletek, lakásdekorációs tippek, és persze az elmaradhatatlan tojásfestés.


Bár ha kinézel az ablakon, valószínűleg nem a húsvét az első gondolat, ami beléd hasít, azért légy résen! Hamarosan itt a Húsvét, és remélhetőleg a jó idő is smiley

 

Hogy megkönnyítsük a húsvéti előkészületeket, ugyanakkor igazán emlékezetessé tegyük az ünnepet, egy csokorba szedtük azokat a tippeket, amik nekünk nagyon beváltak:

 


Húsvéti receptek, avagy tojás, sonka és bárány kicsit másképp 

 

Ezek a receptek a hagyományos húsvéti alapanyagokból mind egyszerűen elkészíthetők, nem kell hozzájuk túl nagy konyhai gyakorlat, mégis különlegesek. 

 

Vond be a gyerekeket is, fessetek tojást, készítsetek lakás díszeket!


Ezt több okból is érdemes időben elkezdeni. Egyrészt, hidegebb estéken, hétvégéken –amiből most sajnos akad bőven- remek időtöltés a kreatív elfoglaltság, másrészt ha nagyon későre hagyod, rohanás lesz az egészből. 
 


Hangolódjatok a húsvétra

 

A praktikus előkészületek mellett érdemes beszélgetni a gyerekekkel erről a szép ünnepről. Meséld el nekik azt is, hogyan ünnepelték régen, oszd meg velük a te gyerekkori élményeidet is. És ha már beszélgettek, biztosan érdekelni fogja őket, hogyan készítik a húsvéti nyuszi segédei a csokitojást , vagy az, miért a nyuszi tojja a húsvéti tojást.