Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Síelj itthon!

Edzel, az eredményt mégsem látod? Ezek lehetnek az okok.

Tekerjetek egy jót!

Lassan vége a kánikulának, a kellemes őszi időben szívesebben bevállalunk akár egy több napos hétvégi kerékpártúrát is. Használd ki a szeptemberi hétvégéket és szervezz egy szuper hétvégét családnak!

Íme néhány bringás útvonal, ami remek családi program minden korosztály számára. Ajánlunk rövidet és igazán hosszút is, hogy gyermekeid életkorához alkalmazkodva ki tudd választani a leginkább szimpatikus útvonalat:

Budapest – Népsziget

Bicikliúton és gyalogos hídon keresztül juthattok el Budapest egyik zöld szigetére, melyen szinte nincs autósforgalom, ezért a családi bringázás ideális célpontja. A két kilométer hosszú földnyelv felfedezése után térjetek be a „kecskés” állatfarmra, ahol friss tejet és kecskesajtot is vásárolhattok. A félszigeten több terasz is üzemel, ahol finom falatokkal frissülhettek fel.

Tata – Öreg -tó partja

A tavat körbetekerni nem egész hét kilométer és mivel szinte végig sík terepen halad, gyerekekkel is könnyedén teljesíthető. Autóforgalom nincs, de kutyasétáltatókra, görkorisokra, futókra mindenképp számítsatok. A tó körül vendéglátóhelyek, hajókikötő és parkok találhatók, ezért néha érdemes beiktatni egy-egy pihenőt smiley

Velencei-tó

A tókerülés körülbelül 30 kilométer és majdnem teljesen forgalomtól elzárt területen vezet. Van benne szintemelkedés, ezért inkább nagyobb gyerekekkel vágj neki. Ne hagyjátok ki a Szúnyog-szigetet, mert nagyon szép erdei utat és még egy halászcsárdát is rejt kis félsziget.

Fertő -tó

Ha már gyakorlott bringások vagytok, akkor érdemes elutazni a Fertő-tóhoz, ami Közép-Európa harmadik legnagyobb állóvize. A teljes táv 130 km, de ha nem szeretnétek ennyit tekerni, le tudjátok rövidíteni egy komp úttal, így csak 68 km. A terep könnyű, szinte teljesen sík, bárki számára teljesíthető.

 

Nestlé tippünk
Ne feledd, ha biciklis kirándulásra mentek, mindig legyen nálatok elegendő folyadék és étel. A mozgás közben sokkal hamarabb megéheztek, ilyenkor kell a gyors energiapótlás. A Nestlé Fitness müzliszeletek teljes értékű gabonából, vitaminok hozzáadásával készülnek, így támogatják az aktív családi programokat. Ráadásul most itt az új csokis-banános Nestlé Fitness szelet, amit a gyerekek is imádni fognak!