Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Szánkózik a család

Síelj itthon!

Tartsd meg a nyári formád! Ősszel is mozgással teljes az élet

Ne hagyd, hogy a hosszabb, többet takaró ruhák alatt elkényelmesedj! Tippjeinkkel szórakozás lesz a mozgás.

Nyaralás alatt természetesen többet mozgunk, a vízben pancsolás pedig tulajdonképp egy laza sportteljesítménnyel is felér. Aztán jön az ősz, a borús napokon már nehezebb rávenni magunkat a mozgásra. 

Azt persze nem is kell mondani, hogy a rendszeres sport mennyit segít egészséged megőrzésében, és alakod formálásában egyaránt. Emellett azonban számos olyan elfoglaltság is van, ami megmozgat, mégsem kell hozzá konditerembe menni.

  1.  Az ősz ideális hosszabb- rövidebb kerékpártúrák szervezéséhez. Még egy hűvösebb napon is komfortosan érezheted magad a nyeregben, tekerés közben úgyis kimelegedsz egy kicsit. 
  2. Kiránduljatok! Rengeteg csodálatos hely van az országban, ami ősszel káprázatos látványt nyújt, vagy éppen sokkal nyugisabb, mint nyáron. A Balaton például ilyenkor egészen más arcát mutatja. Kirándulhattok vízen is. Egy családi evezés óriási élmény!
  3. Kalandpark, az örök kedvenc! Szuper szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek is, megmozgat, friss levegőn vagytok, és jókat nevettek.

 

Ha gyerekekkel szerveztek programot, érdemes összekötni olyan aktivitással, ami még jobban lelkesíti őket, így biztosan nem kell őket noszogatni. Ilyen lehet például egy fagyi biciklizés után, vagy kirándulás után kisvasutazás vagy egy várjáték. 

 

Nestlé tippünk
Nem csak edzés előtt fontos a megfelelő táplálkozás. Ahhoz, hogy jól érezd magad egy kiránduláson vagy kerékpározás közben, gondoskodnod kell szervezeted energia ellátásáról úgy, hogy közben a számára hasznos alapanyagokat fogyaszd. A Nestlé Fitness teljes kiőrlésű gabonával készült gabonapelyhei és müzliszeletei remek választást jelentenek az egész család számára.