Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Kutyakényeztetés haladó gazdiknak

Csináld magad ajándékok bármilyen alkalomra

Szuper program Valentin napra is

Olyan programot ajánlunk, ami inkább izgalmas, mint romantikus, és remek csapatépítő. Kettesben is élvezetes, és barátokkal is imádni fogjátok. Nem csak Valentin napra! 

Hallottál már a szabaduló szobákról? Valószínűleg igen, mert már egy ideje tart a szabaduló őrület. És sokaknak annyira bejött, hogy még mindig nyílnak új helyek, új „pályák”. Ha még nem próbáltad, itt az ideje!

Tulajdonképp a szabadulószoba nem kifejezetten Valentin napi program, de ha izgalomra vágysz a romantikus vacsi előtt, vagy nem szeretnéd túltolni a Valentin napi őrületet, esetleg élményt ajándékoznál, akkor remek választás.  
Amúgy pedig bármikor évközben is szuper program kettesben vagy barátokkal. 


A szabadulós játék Bementek egy szobába, ahonnan csak bizonyos küldetés teljesítése esetén juthattok ki. Ráadásul a feladat elvégzésére meghatározott idő (általában 1 óra) áll a rendelkezésetekre. Ahhoz, hogy a küldetést teljesítsétek, számos részfeladatot kell megoldanotok. Ez igényelhet szellemi, de bizonyos esetekben testi ügyességet is. A játék nagyon szórakoztató és izgalmas, inkább józan paraszti ész, logika és leleményesség szükséges hozzá, mint kiterjedt műveltség. Vannak logikai feladatokat tartalmazó szobák és van, ahol inkább kalandokon keresztül juthattok el a kulcs megszerzéséhez. 
 

A játékmester felügyeli a játékot. A játék előtt elmondja a játékszabályokat, mire érdemes figyelni, mik a fontos lépések a szabadulás során. Játék közben ő nincs veletek a szobában, hanem kívülről figyel, segít, ha elakadtok, vagy segítséget kértek.
 


Mi alapján válassz szabaduló szobát?


A helyszínek különböznek a feladatokban, tematikában, a helyszín kialakításában (romkocsma vagy high-tech berendezés), és abban, hogy kiknek szánják a játékot.
 

A küldetések nagyon változatosak. Van, ahol bombát kell hatástalanítani, egy bankszámlához hozzájutni vagy börtönből kijutni különböző fejtörők megfejtésével. Itt szobáról szobára haladva kell megtalálni az útvonalat a kijutáshoz.
 


Szabadulószoba gyerekeknek
 

Sokan azt gondolják, hogy ez a játék csak felnőtteknek szól. Szerencsére vannak olyan helyek, amik kifejezetten olyan játékokat fejlesztettek ki, amiben a gyerekek is részt tudnak venni. Az ilyen szobák nem ijesztgetősek, és a feladatok sem bonyolultak. Így az egész család együtt szórakozhat, ráadásul mivel ez igazi csapatmunka, közös kihívás, nagyon jól fejleszti a gyerekek együttműködési és kommunikációs képességét.


Szóval, mi lesz a Valentin napi program? smiley