Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Szuper program Valentin napra is

Újévi fogadalmak a naptárban

Otthoni romantika Valentin napon

Ezek a tippek még akkor is jól jönnek, ha amúgy nem tartoztok a Valentin napot ünneplők táborába.

A Valentin napot lehet szeretni és nem szeretni, egy biztos: ez egy remek alkalom, hogy kicsit kiszakadjatok a hétköznapokból, és tudatosan figyeljetek a romantikára. Persze erre most mondhatod, hogy rég rossz, ha ehhez tudatosság kell. Pedig egy idő után, főleg ha már gyerekek is vannak, könnyedén bedarál a napi rutin, akármennyire is szeretitek egymást. Szóval igenis oda kell figyelni, és élni minden lehetőséggel.
Úgyhogy romantikára fel!

  1. Díszítsd fel a lakást! A külsőségek segítenek a meghitt hangulat kialakításában. Ne gondolj semmi ördöngösségre, elég egy pár gyertya, füstölő, félhomály, halk zene.
  2. Főzz valami finomat! Akár olyan alapanyagokból is készíthetsz egy gyors vacsorát, amik segítenek fellobbantani a tüzet. A chili vagy a gyömbér feltüzel, a csokoládé kényeztet.
  3. Csináljatok valamit, ami más, mint a megszokott. Esetleg olyan, amire ritkán van lehetőségetek. Találjatok ki valami közös szórakozást. Társasozzatok, beszélgessetek, táncoljatok, menjetek el sétálni.
  4. Lustálkodjatok, kényeztessétek magatokat. Készítsetek egy közös forró fürdőt finom illóolajokkal, amit akár egy klassz masszázs is követhet…

 

Nestlé tippünk
Több időtök jut egymásra, ha a vacsora készítéshez Maggi Fortélyok alapot használsz, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetsz el számos remek receptet.