Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Szánkózik a család

Síelj itthon!

Kirándul a család - Vidéki kirándulások

Az őszi kellemes időben menjetek a szabadba A hétvége tökéletesen alkalmas fél vagy egynapos kirándulásokra. De hova induljatok kisgyerekkel?

Érdemes előbb kisebb kirándulásokra vállalkozni, fedezzétek fel saját városotok helyszíneit. Ha már edzettebbek vagytok, vállalkozhattok hosszabb, egész napos kirándulásokra, vidéki kirándulóhelyekre is.


Szilvásvárad

A Bükkben található településről érhetitek el a Szalajka-völgyet, amely Magyarország egyik legszebb kiránduló helyszíne. Patakokat, vízeséseket találtok itt, valamint kis pisztrángos tavakat. Kisvasútra is ülhettek, emellett kerékpár kölcsönző is működik a völgy bejáratánál.
Szilvásváradon nézhetitek meg a híres lipicai ménest is, de természetesen lovaglásra, lovas kocsikázásra is lehetőség van.


Tata

Tata a vizek városa, legfőbb nevezetessége az Öreg-tó, illetve a partján található vár. Érdemes a tóhoz közel leparkolni, és a tó partján kiépített aszfalt úton gyalogolni egyet.  A vár meglátogatása után a gyerekek örülni fognak, ha hajóra szálltok.

Kisgyerekeknek a vonatozás is nagy élmény, ráadásul környezetkímélőbb is. Utazhattok vonattal is Budapestről.


Visegrád

Budapestről akár menetrendszerinti hajójárattal is érkezhettek Visegrádra. A város legfőbb nevezetessége a Fellegvár, amelyet mindenképpen érdemes meglátogatni. Kifejezetten a gyerekek szórakoztatására jött létre 2010-ben a Palota mellett található Mátyás király történelmi játszópark, tulajdonképpen egy tematikus játszótér, melyben a Mátyás mesék világa elevenedik meg.

Nagyobb gyerekekkel mindenképp próbáljátok ki a nyári bob pályát, imádni fogják.

 

Nestlé tippünk
A 2018. októben 6-7-én megrendezésre kerülő  33. Spar Budapest Maraton Fesztiválon a család minden tagja kedvére és erőnlétének megfelelően válogathat a különböző távok és események között. 
A 600 méteres Nestlé Családi Futás ismét lehetőséget nyújt, hogy felnőttek és gyerekek együtt fussanak, sétáljanak a célig.

És ez még nem minden! A Nestlé sátránál különleges játékos programokkal várjuk a rendezvény résztvevőit. Még az igazi gamer-ek is meg fognak lepődni! Ugyanis a virtuális valóságban, izgalmas VR játékokkal próbálhatod ki ügyességedet és ismereteidet a kiegyensúlyozott táplálkozásról. Gyere, kapd fel szuper VR szemüvegünket, és játssz velünk!