Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Könnyen elkészíthető húsvéti fogások

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Két, gyerekekkel is egyszerűen elkészíthető húsvéti ajtódísz

Húsvéti ajtódíszeink elkészítésébe nyugodtan bevonhatod a gyerekeket is. Tervezzétek és alkossátok meg együtt, válasszátok ki közösen a hozzávalókat. 

Tojás koszorú

Koszorút kaptok kertészetekben vagy kreatív hobbiboltban, ehhez a díszhez választhattok hungarocell koszorút is. Kell még sok kicsi hungarocell tojás, szintén a hobbiboltból, amit változatos színekben fessetek ki, majd hagyjatok egy napig száradni. Ezután már csak egy-egy csepp ragasztóval szorosan egymás mellé kell rögzíteni őket a koszorún!


Húsvéti figurák kartonból

Színes fotókartonból, vagy kiürült Nesquik gabonapehely dobozból vágjatok ki nyuszi formát. Festhetitek, ragaszthattok rá színes papírt, filctollal rajzolhattok rá. A mi kedvencünk a vatta farkú nyuszi csapat. Szalagra, spárgára ragaszthatjátok őket, de használhattok kicsi fa csipeszeket is.

 

Nestlé tipp
Ha már most készülsz a húsvéti tojásvadászatra, akkor kezdd el beszerezni a csokitojásokat és nyuszi figurákat!
Tudtad, hogy Magyarországgal együtt immár 24 ország gyerekei örülhetnek a Nestlé diósgyőri gyárában készült üreges csokoládé termékeknek?
A diósgyőri gyár minden terméke valódi csokoládéból készül. Mivel a magyar vásárlók számára is egyre fontosabb a minőség, így a karácsonyi és húsvéti szezonokban egyaránt a valódi csokoládéból készült figurákat keresik.