Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Ezekkel a kreatív elfoglaltságokkal csupa szórakozás lesz a nyári szünet

4 tuti tipp apák napjára

Két, gyerekekkel is egyszerűen elkészíthető húsvéti ajtódísz

Húsvéti ajtódíszeink elkészítésébe nyugodtan bevonhatod a gyerekeket is. Tervezzétek és alkossátok meg együtt, válasszátok ki közösen a hozzávalókat. 

Tojás koszorú

Koszorút kaptok kertészetekben vagy kreatív hobbiboltban, ehhez a díszhez választhattok hungarocell koszorút is. Kell még sok kicsi hungarocell tojás, szintén a hobbiboltból, amit változatos színekben fessetek ki, majd hagyjatok egy napig száradni. Ezután már csak egy-egy csepp ragasztóval szorosan egymás mellé kell rögzíteni őket a koszorún!


Húsvéti figurák kartonból

Színes fotókartonból, vagy kiürült Nesquik gabonapehely dobozból vágjatok ki nyuszi formát. Festhetitek, ragaszthattok rá színes papírt, filctollal rajzolhattok rá. A mi kedvencünk a vatta farkú nyuszi csapat. Szalagra, spárgára ragaszthatjátok őket, de használhattok kicsi fa csipeszeket is.

 

Nestlé tipp
Ha már most készülsz a húsvéti tojásvadászatra, akkor kezdd el beszerezni a csokitojásokat és nyuszi figurákat!
Tudtad, hogy Magyarországgal együtt immár 24 ország gyerekei örülhetnek a Nestlé diósgyőri gyárában készült üreges csokoládé termékeknek?
A diósgyőri gyár minden terméke valódi csokoládéból készül. Mivel a magyar vásárlók számára is egyre fontosabb a minőség, így a karácsonyi és húsvéti szezonokban egyaránt a valódi csokoládéból készült figurákat keresik.