Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Karácsony az asztalon

A karácsony az egyik leghangsúlyosabb ünnepünk. Add meg hát a módját Egy csodás ünnepi teríték kihangsúlyozza a fogások nagyszerűségét, és meghitt hangulatot teremt.

Egy kis leleményességgel, fantáziával nem is kell hozzá semmi extra alapanyag. Kiindulásnak tökéletes például egy szép fehér abrosz fehér szalvétákkal. Az ördög ugyanis a részletekben rejlik…

  1. Készíts szalvétadíszt fenyőágból, termésekből vagy akár dekoratív konyhai alapanyagokból, mint a fahéjrúd vagy csillagánizs. 
     
  2. Ki mondta, hogy a karácsonyfadíszeknek csak a fán van helye? Tegyél szép gömböket egy üvegtálba, csodás asztaldísz lesz.
     
  3. Ne feledd a gyertyát! Ha attól félsz, hogy evés közben felborul, ezt csináld: Egy szép formájú üvegbe (akár befőttes üveg is lehet) tegyél 2-3 cm vastagon sót. Ebbe állíts bele egy akkora gyertyát, ami nem lóg ki az üvegből. A befőttesüveg száját pedig díszítsd szép színes selyemszalaggal.