Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Alma vagy körte?

Tények és tévhitek a vitaminokról

Irány a szűrővizsgálat, irány a kamion!

Magyarország Egészségvédelmi Szűrőprogramja: a Nestlé már beszállt, szállj be te is!

Miről szól ez a szűrőprogram? Egyedülálló országos program, ahol egészségügyi szűrések, felmérések és életmód tanácsadás vár minden érdeklődőt. 1315 helyszínen 5.045.934 vizsgálatot végeztek az elmúlt években, és 74 szakmai szervezet összefogásával jött létre. Magyarország Egészségvédelmi Szűrőprogramja már hosszú évek sikereire tekinthet vissza. Eddig több mint 375.000 látogatót fogadott, akik széleskörű egészségvédő vizsgálatokon, szűréseken vehettek részt az ország számos pontján.

 

És mi van a számokon túl?

 

Orvosi szűrések és tanácsadás

 

Az orvosi szűrés mellett többrétű életmód tanácsadás zajlik a helyszíneken. Korra és nemre való tekintet nélkül várnak a szakemberek mindenkit, aki szeretne részt venni a felkínált szűrővizsgálatokon, és él a lehetőséggel, hogy még többet tudjon meg saját egészségi állapotáról és az egészséges életmódról, táplálkozásról.

Az orvosi szűrővizsgálatokra a legmodernebb eszközökkel felszerelt, speciálisan erre a célra kialakított két kamionban kerül sor, az országban összesen 125 helyszínen. Egészségügyi szűrővizsgálatok történnek a szív- és érrendszeri betegségekkel kapcsolatban, a tüdőgyógyászat, a szemészet területén, ezek mellett lehetőség van testanalízisre és testműködés vizsgálatra. Nagy előnye a programnak, hogy a vizsgálatokat azonnal kiértékelik.

A szűrés mellett nagy hangsúlyt kap a tanácsadás is, kiemelten kezelik az egészséges táplálkozást, a mozgásszegény életmód veszélyeit, a prevenció fontosságát egyéni és családi szinten egyaránt.

Utazás az emberi test körül

 

Látványos anatómiai bemutató is várja a látogatókat. Az emberi test részletes és szó szerint kézzelfogható modelljei mellett, olyan hasznos tudnivalókat is oktatnak a helyszíneken, mint például az újraélesztés technikája.

A rendezvények további érdekessége az egyedülálló Virtuális 3D Anatómiai Mozi Sátor. Az 5 méter magas mini planetárium sátorban az emberi test működéséről és felépítéséről vetítenek kisfilmeket.

Ismerd meg jobban a Nestlét!

 

A Nestlé arany fokozatú főtámogatója a szűrőprogramnak, mivel kiemelten fontos számunkra, hogy az emberek minél többet tudjanak az egészségi állapotukról, és hasznos tanácsokat kapjanak a kiegyensúlyozott élet kialakításában.

Kiemelt helyszínünk: 2017.07.22-23. Ister Napok Szentendre (Duna korzó Szentendre)

A Nestlé pultoknál az egészséges táplálkozásra és életmódra vonatkozó információk mellett, a látogatók megismerhetik a Nestlé termékfejlesztési törekvéseit, újdonságait, amelyek szintén a kiegyensúlyozott táplálkozást támogatják.
Itt dietetikus szakemberek nyújtanak táplálkozási tanácsadást, illetve az érdeklődőket termékmintával, kóstoltatással várjuk, és megforgathatják a szerencsekerekünket a meglepetés ajándékokért.

 

A szűrőprogram pontos helyszíneit, időpontjait itt találod meg!