Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Karácsonyi ajándékötlet csokiimádóknak

Ezekkel a kreatív elfoglaltságokkal csupa szórakozás lesz a nyári szünet

Húsvéti játékok a szabadban

Szeretnéd, hogy a húsvét ne csak az ajándékozásról és a locsolkodásról szóljon? Játsszatok klasszikus húsvéti játékokat a szabadban!

Tojásfutás

A kertben akár egy bottal, zsinórral jelöljétek ki a rajtot és a célt. A versenyzők (játszhatnak felnőttek is:) felsorakoznak egymás mellett, kezükben kanalat, azon pedig egy-egy tojást tartanak. Az nyer, aki a leggyorsabban ér célba úgy, hogy a kanálban a tojást kinyújtott karral tartja, és természetesen nem ejti le.


Tojáskeresés

Egyik játékosnak kendővel bekötitek a szemét, a földön tojásokat helyeztek el. A játékosnak négykézlábra ereszkedve kézzel ki kell tapogatnia a földön elhelyezett tojásokat, melyek közül annyit tarthat meg, amennyit egy bizonyos időn belül össze tud szedni. 
Persze az legviccesebb része a játéknak, ahogy végig gyalogol a tojásokon…

 

Tojásgurítás

Helyezzetek a fűbe egy tojást. A játékosok ettől körülbelül kétméteres távolságban, kezükben egy tojással helyezkednek el. A feladat az, hogy a játékosok a saját tojásukat a földön levőhöz minél közelebb gurítsák. Az nyer, aki a legjobban megközelíti a földön levő tojást a sajátjával. 

Ez a játék tulajdonképp petanque tojással. Ha húsvétra valamilyen játékkal is meglepnétek a családot, akkor tökéletes választás a petanque labda szett!

 

Nestlé tippünk
Igazi tojással nagyobb kihívás játszani, de csokitojással is csinálhatjátok ezeket a játékokat, azt végül nagyobb öröm lesz megenni, gondolj csak a finom SMARTIES tojásokra!