Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Ezekkel a kávékkal szenzációs lesz a nyarad! 

Dalgona kávé, a legújabb őrület

Hogyan maradj motivált a munkában, ha süt a nap?

Ez bizony nehéz. Néha télen is. De tavasszal még inkább… Mi így csináljuk.

 

 1. A munka nélkül töltött időt próbáld minél jobban kihasználni szabadtéri programokra, kirándulásokra. Így munka közben kevésbé fog fájni a szíved azért, hogy milyen szuper lehetőségektől foszt meg a kötelesség.
   
 2. Ha teheted, kezdd korábban a munkát, hogy minél előbb el tudj szabadulni délután. Így több szabadidőd marad a langyos tavaszi estéken.
   
 3. Munkába menet és munkából hazafelé szállj le egy megállóval korábban a buszról, és sétálj. Így feltöltődhetsz a tavasz energiájával.
   
 4. Ha megoldható, az ebédet a szabad levegőn fogyaszd el. Lehet ez a menza terasza, egy közeli gyorsétterem kiülős része vagy akár egy pad a parkban.
   
 5. Irodában szellőztess sokat, engedd be a friss levegőt a szobába.
   
 6. Motiválni nem biztos, hogy fog, de melegben még inkább jót tesz az agyműködésnek a megfelelő vízfogyasztás. Ne feledd, a napi minimum mennyiség 8 pohár víz!
   
 7. Egy kedves növény, egy számodra fontos tárgy munka közben is inspiráló, motiváló lehet, de a hangulatodon biztos dobni fog.

 

Nestlé tippünk
Ha délutánra már csökken a lendület, nehezebb koncentrálni, akkor tarts kávészünetet! Egy bögre finom kávé gyorsan elkészül, pár perc szünet pedig segít felfrissíteni a gondolataidat!