Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Villámgyors jeges kávé ötletek

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Házibuli szilveszterkor?

Nincs kedved idegenek között egy zsúfolt szórakozóhelyen búcsúztatni az óévet? Szervezz szilveszteri bulit az otthonodba és légy Te a tökéletes házigazda. 

Tervezés

Először is találd ki milyen bulit szeretnél, de mindenképp vedd figyelembe környezeted adottságait. Mekkora a lakásod? Hány ember fér el kényelmesen? Hatalmas táncos bulit szeretnél, vagy csak egy szolidabb összejövetelt a közeli barátaiddal? Ha megválaszoltad az összes kérdést, hozzá is kezdhetsz az előkészületekhez.

Feladatok

Nem kell egyedül csinálnod mindent, a legjobb barátaidat már a délutáni készülődésbe is bevonhatod. Díszítsétek fel a lakást, szerezzétek be a szilveszter elengedhetetlen kellékeit: konfettit, kalapokat, trombitákat. Ha táncos bulit szeretnétek, húzzátok arrébb a bútorokat, tekerjétek fel a szőnyeget és alakítsátok ki a táncteret. A karácsonyi fények ötletes felhasználásával a buli hangulatvilágítása is könnyedén megteremthető.

Étel-ital

Lehet, hogy az italok nagyrészét a vendégek hozzák majd, de mivel Te vagy a házigazda, készülj megfelelő mennyiségű vendégváró falattal.
Mindenképp gyorsan elkészíthető, kiadós és laktató ételekkel készülj: pogácsával, mini szendvicsekkel vagy leveles tésztából készült isteni tekercsekkel. Természetesen nem maradhat ki a menüből a tradicionális lencse, virsli sem, éjfél után biztosan jól fog jönni a csapatnak egy kis energia utánpótlás.

 

Nestlé tippünk
A csodatekercset többféle ízben is elkészítheted, akár MAGGI sajtszósz akár bolognai alappal vagy a MAGGI üveges szószaival, máris többféle vendégváró finomsággal láthatod vendégül barátaidat.
Ne feledd! A MAGGI megújult alapjai és krémlevesei megkönnyítik az előkészületeket és változatos levesek, szószok készíthetők belőlük. Csak olyan összetevőket tartalmaznak, amik a saját konyhádból is ismerősek lehetnek, és tartósítószer sincs bennük.

 

Frissítsd zenegyűjteményed!

Ha csak a legjobb barátaid jönnek át, akkor valószínűleg pontosan ismered mindenki zenei ízlését. Ha azonban távoli barátokat is meghívtál érdemes több stílusú zenei listát összeállítanod. A buli hevében úgysem lesz időd zenéket keresgélni, legjobb, ha különböző hangulatú és ritmusú összeállításokat készítész az érkezés, ismerkedés és külön a táncos buli idejére.


Ha a társaság nem csak a táncra, de a játékokra is nyitott, dobd fel a hangulatot közös játékokkal. Ha valamelyik barátodnak van játékkonzolja a hozzá tartozó karaoke vagy táncos játékkal, mindenképp kérd kölcsön. Ezekkel a játékokkal csak egy, maximum két ember tud játszani, de látványos és nagyon szórakoztató a nézők számára is.

Végül még egy jó tanács

Engedd el magad! Biztosan izgulsz, hogy minden jól sikerüljön, de a legjobb hangulat biztosan akkor lesz, ha a házigazda is ki tudja engedni a gőzt és felhőtlenül jól érzi magát.