Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Tuti tippek Halloween receptekhez

Tökfaragás, ijesztő jelmezek? Készüljetek velünk Halloween-re!

Házibuli szilveszterkor?

Nincs kedved idegenek között egy zsúfolt szórakozóhelyen búcsúztatni az óévet? Szervezz szilveszteri bulit az otthonodba és légy Te a tökéletes házigazda. 

Tervezés

Először is találd ki milyen bulit szeretnél, de mindenképp vedd figyelembe környezeted adottságait. Mekkora a lakásod? Hány ember fér el kényelmesen? Hatalmas táncos bulit szeretnél, vagy csak egy szolidabb összejövetelt a közeli barátaiddal? Ha megválaszoltad az összes kérdést, hozzá is kezdhetsz az előkészületekhez.

Feladatok

Nem kell egyedül csinálnod mindent, a legjobb barátaidat már a délutáni készülődésbe is bevonhatod. Díszítsétek fel a lakást, szerezzétek be a szilveszter elengedhetetlen kellékeit: konfettit, kalapokat, trombitákat. Ha táncos bulit szeretnétek, húzzátok arrébb a bútorokat, tekerjétek fel a szőnyeget és alakítsátok ki a táncteret. A karácsonyi fények ötletes felhasználásával a buli hangulatvilágítása is könnyedén megteremthető.

Étel-ital

Lehet, hogy az italok nagyrészét a vendégek hozzák majd, de mivel Te vagy a házigazda, készülj megfelelő mennyiségű vendégváró falattal.
Mindenképp gyorsan elkészíthető, kiadós és laktató ételekkel készülj: pogácsával, mini szendvicsekkel vagy leveles tésztából készült isteni tekercsekkel. Természetesen nem maradhat ki a menüből a tradicionális lencse, virsli sem, éjfél után biztosan jól fog jönni a csapatnak egy kis energia utánpótlás.

 

Nestlé tippünk
A csodatekercset többféle ízben is elkészítheted, akár MAGGI sajtszósz akár bolognai alappal vagy a MAGGI üveges szószaival, máris többféle vendégváró finomsággal láthatod vendégül barátaidat.
Ne feledd! A MAGGI megújult alapjai és krémlevesei megkönnyítik az előkészületeket és változatos levesek, szószok készíthetők belőlük. Csak olyan összetevőket tartalmaznak, amik a saját konyhádból is ismerősek lehetnek, és tartósítószer sincs bennük.

 

Frissítsd zenegyűjteményed!

Ha csak a legjobb barátaid jönnek át, akkor valószínűleg pontosan ismered mindenki zenei ízlését. Ha azonban távoli barátokat is meghívtál érdemes több stílusú zenei listát összeállítanod. A buli hevében úgysem lesz időd zenéket keresgélni, legjobb, ha különböző hangulatú és ritmusú összeállításokat készítész az érkezés, ismerkedés és külön a táncos buli idejére.


Ha a társaság nem csak a táncra, de a játékokra is nyitott, dobd fel a hangulatot közös játékokkal. Ha valamelyik barátodnak van játékkonzolja a hozzá tartozó karaoke vagy táncos játékkal, mindenképp kérd kölcsön. Ezekkel a játékokkal csak egy, maximum két ember tud játszani, de látványos és nagyon szórakoztató a nézők számára is.

Végül még egy jó tanács

Engedd el magad! Biztosan izgulsz, hogy minden jól sikerüljön, de a legjobb hangulat biztosan akkor lesz, ha a házigazda is ki tudja engedni a gőzt és felhőtlenül jól érzi magát.