Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Mikor lesz már Black Friday?

Családi programok a téli szünetre

Hamarosan itt a 2018-as Black Friday!

Ugye már te is készülsz az év legnagyobb leárazására, a Black Friday-re? Ezekkel a tippekkel könnyebb lesz.

Pár éve még egyáltalán nem is tudtuk, mi is az a Black Friday, ma pedig már mindenki izgatottan várja. Ugye, te is? 

Mi az a Black Friday?


A fekete péntek, azaz a Black Friday őrület az Egyesült Államokból indult és lett világszerte népszerű. A hálaadást követő pénteket hívják így egyébként, ami most már hagyományosan a karácsonyi bevásárló szezon kezdetét jelenti világszerte. A név egyébként a philadelphiai rendőröktől ered, akik azért nevezték el fekete pénteknek ezt a napot, mert a bevásárlásra induló tömegek miatt óriási mindig a dugó és a felfordulás.


Mi történik a Fekete Pénteken?


Black Friday alkalmával rengeteg bolt, webshop tart extra akciókat. Óriási kedvezményekkel tudsz ilyenkor vásárolni, így érdemes figyelemmel kísérni az ajánlatokat. Ha már időben felkészülsz, a karácsonyi ajándékok nagy részét is beszerezheted ilyenkor, de egy-egy nagyobb családi beruházáshoz (tv, laptop, telefon vásárlás) is remek alkalom.

 

Mikor van a Black Friday 2018-ban? 


2018. november 23-ára esik idén a hivatalos Black Friday. Miért ekkora durranás ez a nap? Innen indul az Államokban a nagy karácsonyi vásárlási őrület, és ezen a napon nagyon sok üzletlánc, webshop tart extra akciókat, ami akár féláras leárazást is jelenthet. Itthon is sok cég tartja ezt a jó szokást, és a vásárlók is várják már évről-évre a lehetőséget, hogy szuper akciós Black Friday ajándékokkal készüljenek a karácsonyra.

 

Most pedig jöjjön néhány tipp Black Friday előkészületekhez:  

  • Időben gondold végig, mire van igazán szükséged, és mit szeretnél ajándékba venni.  Az óriási kínálat miatt ugyanis könnyen elvesztheted a fonalat, ha nem vagy elég felkészült. Arról nem is beszélve, hogy a csábítás is nagyobb! Így a végén a kedvező ár miatt olyan dolgokra is képes leszel költeni, amikre valójában nincs is szükséged.
  • Ha már fejben megvan a lista, írd is le. És ne csak nagyvonalakban. Elektronikai felszereléseknél nézd meg a főbb paramétereket, amiket fontosnak tartasz. Így elkerülhetsz egy-egy elhamarkodott döntést, amit később megbánsz. 
  • Árukeresőn beállíthatsz árfigyelést is az adott termékre (Black Friday alkalmával főleg érdekes az ár összehasonlítás), így hamar értesülhetsz, ha az ár csökken.
  • Feliratkozhatsz egyes webshopok hírlevelére is, így már előre is kaphatsz információt arról, hogy mire számíts!
  • Vannak olyan oldalak is, melyek egy helyen gyűjtik össze a Black Friday akciókat, érdemes őket is követni.

 

Nestlé tippünk
Sokkal jobban megy a nyomozás, jegyzetelés, vásárlás, ha közben megfelelő hangulatot teremtesz hozzá. Próbáld ki szuper kávé receptjeinket, nem fogod megbánni. Ha pedig már úgyis vásárláson töröd a fejed, érdemes elgondolkodni egy szuper Nescafé Dolce Gusto kávégépen is, amivel aztán nap mint nap olyan finom kávékat készíthetsz, hogy fel sem akarsz többet állni a fotelból smiley