Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Finomságok, amikkel feldobhatod a kávédat

5+1 karácsonyi ajándékötlet kávéimádóknak

Gyorssegély reggelekre

Nagyon nehezen térsz magadhoz reggelente? Mindig rohansz, és még a munkahelyeden is kóvályogsz? Négy tippünkkel kívül-belül felfrissülhetsz már a reggeli készülődéshez!

  1. Nyújtózkodj! Már az ágyból kiszállásnál tehetsz a jól induló reggelért. Nem az számít, melyik lábbal kelsz smiley ! Mozgasd át gyorsan a vállad, a nyakad, nyújtózkodj egy nagyot! Rögtön felpezsdül a vérkeringésed!
     
  2. Szellőztess! Egy korty friss levegő, egy gyors szellőztetés elsőre kicsit didergősen hangzik, de nagyon jól fog esni az extra oxigén!
     
  3. Gyorsan egy pohár vizet! Amikor első utad a fürdőszobába vezet, akkor érdemes gyorsan egy pohár vízzel kezdeni a napot, egész más színben látod utána a világot.
     
  4. A zuhany biztos felfrissít, próbáld ki azt a trükköt, amikor a végtagjaid felől haladva hűvös vízzel felfrissíted magad, és utána emeled a hőfokot.

 

Ha már szépen magadhoz tértél, akkor jöhet a készülődés, a reggeli, és ha pár perccel korábbra állítod az ébresztőt, akkor még egy rövid, elégedett napindító kávé is belefér!

 

Nestlé tippünk
Korán kelésnél jól jön egy bögre forró kávé! Játssz 2018.02.01. és 03.31. között a promóciós NESCAFÉ Classic termékek csomagolásán található kóddal és nyerd meg a napi 10 x 30.000 Ft értékű, általad választott ajándékutalvány egyikét. Választható utalványok: DRK, Hervis, JBL, Ray-Ban, PlayersRoom. Kódfeltöltés és további részletek a www.jatek.nescafe.hu weboldalon.