Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Síelj itthon!

Tuti tippek, ha futóversenyre készülsz

Gyorsan egy utolsót!

A szabadtéri sportolás szerelmese vagy? Nyáron nagyon bejött a kerékpározás, evezés? Ne múljon el a szép idő úgy, hogy nem sportoltál a szabadban!

Nem csak szabadság alatt!


A teljes élet fontos része a rendszeres mozgás. Érdemes a szabadtéri mozgást beilleszteni a hétköznapjaidba, ha erre az időjárás alkalmas. Kerékpározni, friss levegőn futni nem csak a nyaralás alatt lehet!

Ha eddig teremben űzted a sportot, akkor próbáld kivinni a szabadba. Próbálj ki szabadtéri kosárpályákat, strandröpit! Egy jó kis focizáshoz beszerezhetsz hordozható focikapukat. Lehet, hogy nem lesz olyan profi, mint a rendes pályán, de nagyon jó móka, és remek közös program barátokkal, családdal.

Ha amúgy nem a labdajátékok és a csapatsport mozgatnak meg, akkor próbáld ki a taicsit, a jógát, a plankinget a szabadban. Már a terasz is számít! Ha nem szereted a figyelő szemeket köztéren, és nincs saját kerted, akkor tedd az edzést kora reggelre!

Hétvégére most még érdemes tervezni egy evezős kirándulást vagy egy hosszabb túrát. Edzőterembe egész évben mehetsz, most szánd rá az időt, hogy kimozdulj a négy fal közül!

 

Nestlé tippünk
Ha már hosszabb kirándulásra indultok gyalogosan, vízen vagy két keréken, ne felejtsétek otthon az energiapótlást és a folyadékot!