Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Síelj itthon!

Tuti tippek, ha futóversenyre készülsz

Fuss bele a télbe!

Ha szeretnél télen is futni, akkor annyi a dolgod, hogy ne hagyd abba! Ne tedd félre a futócipőt!

Bár a tavasz a futószezon klasszikus kezdete, ha ősszel vagy télen sem szeretnél lemondani a kedvenc sportodról, akkor készülj fel a téli szabadtéri futásokra.

 

  • Szerezz be jó minőségű, meleg, de rendesen szellőző futónadrágot és felsőket. Fontos a réteges öltözködés. Figyelj a végtagokra, a nyakra, azokat is öltöztesd fel rendesen. Futáshoz készülj kényelmes, sportos sapkával is!
  • Az öltözet rétegeit úgy válaszd meg, hogy menet közben ne legyél túlöltözve. Melegíts be már induláskor, a futás alatti komfort a lényeg!
  • Bármennyire klassz a nyári futócipőd, őszi, téli futásokhoz válassz egy vízálló, könnyen tisztítható darabot!
  • Tempótól függően tehetsz a szád elé egy könnyű sálat, hogy a hidegben ne fázzon meg a torkod. Vigyázz, mert ha erősebb tempóval szeretsz futni, akkor ez a trükk nem használható.
  • Extra rossz időben se hagyd ki az edzést, próbáld ki a futógépet. Ugyan más az élmény, mint a szabadban, de így szinten tartod magad a következő napsütésig!

 

Nestlé tippünk
Utcai futóversenyeket rendszeresen szerveznek országszerte, ősszel több ilyen rendezvényen is kipróbálhatod magad. Ha érdekelnek a helyszínek és az időpontok, akkor nézd meg a Futónaptár oldalán. Írd be már most a naptáradba október 14-15-én a 32. Spar Budapest Maraton Fesztivált, ahol a Nestlé Családi Futáson csatlakozhatsz hozzánk!

Futás előtt vagy után ne felejts el ellátogatni sátrunkhoz, ahol szórakoztató játékok, táplálkozási tanácsadás és finom kóstolók várnak majd!