Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Csokis banános túródesszert újévi fogadalmakhoz

Ez a csokis-fahéjas csiga egy álom!

Apró meglepetések Valentin-napra

A Valentin-nap hazánkban elég megosztó ünnep. Te tartod vagy mereven elzárkózol az ünneplésétől? Ezekkel a kedvességekkel még akkor is érdemes meglepni szeretteidet, ha nem tartjátok a Valentin-napot. Csak úgy, szeretetből…

Nem kell rózsaszirmokkal teleszórnod az egész lakást, de nyugodtan hagyhatod, hogy ez a nap a szeretetről és a barátságról szóljon. Elég egy apró gesztus, ajándék, hogy mosolyt csalj szeretteid arcára.

Édes kis semmiség

Valentin-napon nem muszáj csak a szerelmünknek kedveskednünk, hanem bárkit meglephetünk, akit szeretünk, aki boldogsággal tölti meg az életünket, tehát a családtagok és barátok is kaphatnak édes ajándékot. Készíts egy Valentin-napi reggelit szerelmednek vagy akár az egész családodnak. 

 

Nestlé tippünk
A romantikus reggeli mellé forró csoki dukál, ha van otthon NESQUIK kakaóporod, percek alatt elkészítheted! Díszítsd szív alakú pillecukorral a tökéletes összhatásért.

 

Randevú

Néha nem kell több, mint egy kis figyelmesség, Valentin-nap estéjén például egy finom vacsora akár otthon, akár a kedvenc éttermetekben. Manapság egyre kevesebb idő és lehetőség van a nyugodt étkezésre, amikor az ember meghitt hangulatban költheti el a vacsoráját a párjával, anélkül, hogy menne a tévé vagy a napi gondok nyomnák a vállát. Legfontosabb, hogy legyen időtök egymásra figyelni és ne siessetek sehova. A mobiltelefont pedig nyugodtan hagyjátok a zsebetekben. 

Édes csábítás, ünnepi csomagolásban

A csokoládé minden alkalomra tökéletes ajándék. Bármelyik üzletben találsz mutatós díszdobozba csomagolt finomságot, de otthon is készíthetsz különleges, szív alakú süteményt vagy bonbont, amit aztán ízléses csomagolásba rejtesz.

Szerelmes üzenetek

Ha az édességet nem tartod elég romantikusnak Valentin-napra, meglepheted a párod apró üzenetekkel is. Szerezz be papírboltból vagy kreatív üzletből olyan kártyákat vagy képeslapokat, amelyek a legjobban illenek a szerelmes üzenetekhez. A romantikus sorokat elrejtheted a lakás bármely, szerelmes versekből vett idézeteket is írhatsz rájuk, vagy felidézheted rajtuk kapcsolatotok romantikus pillanatait.

Gyerekeid iskolatáskájába is rejts el néhány kedves üzenetet egy apró édesség kíséretében. Hazaérve biztosan hatalmas öleléssel viszonozza figyelmességed.