Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Természetközeli karácsonyfadíszek

Csokis kalács, ahogy még nem próbáltad

Ajándék ötletek konyhatündéreknek

Karácsonyi ajándék ötleteket keresel? Jó helyen jársz.

Ha az, akit szeretnél megajándékozni szereti a hasát, esetleg imádja az édességet, több remek ötletünk is van, amit „Ajándék ötletek haspókoknak” sorozatunkban meg is nézhetsz. 

De mi van akkor, ha már korábban ellőtted ezeket az ötleteket, vagy egyszerűen valami másra gondoltál? Mutatunk most pár ajándékot, amivel akkor érhetsz el sikereket, ha az „áldozat” szeret a konyhában sürögni-forogni.

Tablet állvány

Mivel a neten jobbnál-jobb receptek vannak, adja magát, hogy főzéskor előkerül a tablet. Ami sokszor eltűnik az edények között, nehezen kezelhető, látható. Ezekre a problémákra nyújt megoldást a tablet állvány. Ami egyébként nem csak praktikus, de a konyha egyik dísze is lehet.

Nestlé tippünk
Ha már a netes recept keresésről beszélünk! Tegyétek be a könyvjelzők közé az igyteljesazelet.hu-t is, ahol rendszeresen frissülő, szuper receptek mellett hasznos életmód tippeket is találtok. 

 

Kőbevonatú edények

Húzósabb árban, mint a tablet állvány, de nagyon hasznos, ami évekig jó szolgálatot tesz. Hogy miért olyan nagy szám? A kőbevonatú edényekben minimális zsiradék hozzáadásával lehet zamatos, ízletes ételeket készíteni, anélkül, hogy az alapanyagok kiszáradnának vagy odaégnének. Így sokkal egyszerűbb a főzés, és tesztek egy lépést az egészségesebb életmód felé is.

Nestlé tippünk
Ha szeretnél többet megtudni a zsiradék fogyasztásról és más, a táplálkozást érintő fontos kérdésekről valamint az ezekkel kapcsolatos tévhitekről, látogass el tematikus oldalunkra

 

Kávégép

Ez az a szerkezet, amire mindenki vágyik, de nem mindenki szerzi be saját maga. Egy klassz kávégép páratlan élményt nyújt. Egyrész azért, mert gyorsan és egyszerűen készítheted el a reggeli kávét, másrészt azért, mert változatos ízű, aromájú, kitűnő minőségű kávékat főzhetsz vele.
A Nescafé Dolce Gusto kávéfőző gépekkel a tejeskávé vagy a cappuccino is egy gombnyomással elkészül! Arról már nem is beszélve, hogy elképesztően jól mutatnak a konyhában!