Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Adventi koszorú a konyhából

Szuper ötletek a természetesség kedvelőinek, és akkor is, ha az utolsó pillanatban kezdenél neki a koszorú készítésnek.

Azt már korábbi adventi koszorú tippjeinkben is megmutattuk, hogy a koszorúnak nem is feltétlenül kell koszorú alapból készülnie. Elég egy tálca vagy pár cserép, és egy kis fantázia. Ha pedig szereted a természetes díszeket, vagy nincs időd dekorációs kellékek után szaladgálni, nézz körül a konyhában!
 

  • Szárított gyümölcs szeletekkel, de akár sütőben kiszárított egész lime-mal is dekorálhatod a koszorút.
  • Az illatos és dekoratív csillagánizs és fahéjrúd is remekül felhasználható erre a célra, szegfűszeggel pedig a díszítéshez használt gyümölcsöket szurkálhatod illatosra.
  • Az egész, héjában hagyott dió vagy mogyoró is nagyon jól mutat a koszorún. Ezeket felturbózhatod egy kevés arany vagy ezüst spray-vel is.