Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Szánkózik a család

Síelj itthon!

A sportot nyáron se hanyagold!

A meleg és a nyári lazább menetrend nem lehet kifogás, hogy kihagyd a rendszeres mozgást. Nem kell a hőségben futnod vagy erősítened ahhoz, hogy fitt maradj. Szórakoztató, családi átmozgató programokat mutatunk.

Nyári sportolás alatt nem a kánikulában való futásra gondolunk. Számos egyszerű módja van annak, hogy - akár hétköznapi tevékenységekkel is - megmozgasd magad és a családod. 

Bringatúra

Ha szerettek bringázni és nem csak a fagyizóig szoktatok eltekerni, akkor ajánlunk egy szuper hétvégi programot. Edzettségetektől függően Velencei–tó, Balaton, Fertő-tó, mind-mind kiváló bringatúra helyszínek. A túrákat kiegészíthetitek strandolással, sátorozással, kompozással is. Egy Velencei–tó körhöz elég egy nap is, a Balaton vagy Fertő-tó kerülést néhány napos nyaralás keretei között érdemes teljesítenetek, hogy ne hajtsátok túl magatokat.

Esti séta

Ha a napirendetek engedi, érdemes esténként egy nagy családi sétát tartanotok, akár kutyasétáltatással egybekötve. Estére kicsit kellemesebb az idő, ilyenkor már nem rohan senki, van egy kis időtök egymásra és könnyed sportot is végeztek beszélgetés közben. Hogy a gyerekek se unják meg az új nyári programot, változtathatjátok az útvonalat, beépíthettek extra feladatokat is (lépcsőzés, sprint) a sétába, melyekért akár ajándékpontokat szerezhetnek. A pontokat fagyira, vízi pisztolyra lehet beváltani smiley

Nyaralás alatt 

Ha vízparton nyaraltok mindenképp iktassatok be akár barátokkal, akár családdal néhány népszerű strandon is végezhető nyári sportot. Ha van elég jelentkező, rendezhettek a vízben vízilabda meccset, a parton pedig röplabda vagy tollaslabda bajnokságot.

Kertészkedés

A házkörüli teendők is sportértékkel bírnak, hiszen egy kiadós fűnyírás, gazolás fárasztó munka. Vond be a gyerekeket is a kerti teendőkbe, akár kisebb ajándékért cserébe. Nevezzetek ki egy kertészkedős napot és mindenkinek legyen kifejezetten rá szabott munkája. Összeköthetitek egy alapos külső-belső kocsimosással is, úgy már biztosan kipipálhatjátok a napi sportteljesítményt.

Ne feledd, nyáron fokozott figyelmet kell szentelni a folyadékpótlásra, bárhová is mentek, mindenki kulacsa legyen tele hideg vízzel.

 

Nestlé tippünk
Legyen szó kirándulásról vagy egy családi tollasmeccsről, a mozgáshoz kell az energia. Kóstoltad már új, banános Nestlé Fitness gabonapehely szeletünket