Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Nyári finomságok kávérajongóknak

Villámgyors jeges kávé ötletek

5+1 karácsonyi ajándékötlet kávéimádóknak

Ha van rokonod, vagy barátod, aki szereti a kávét, akkor idén karácsonykor sem lesz nehéz dolgod, könnyű lesz nekik örömet okozni, ha elolvasod tippjeinket.

Csak azt kell kideríteni, hogy mi az, amire szüksége lehet, hogy még élvezetebbé tegyed neki a kávéfogyasztás élményét.

  1. Vannak napok, amikor reggel csak egy gyors presszóra van idő, de egy kávéimádó azt sem tudja félvállról venni, annak is megadja a módját. Van, akinek van egy kedvenc csészéje erre a célra, de ha még nincs, akkor tedd a fa alá a NESCAFÉ DOLCE GUSTO Eszpresszó csészekészletet, amiből stílusosan elfogyaszthatja az első kávéját.
  2. A kávézás nyugodt körülmények között az igazi, de előfordulhat, hogy nem tudjuk megadni a módját és kénytelenek vagyunk menet közben elfogyasztani kávénkat. Ilyenkor nem mindegy, hogy útközben miből isszuk, és az sem, hogy milyen hőmérsékletű a „nedű”. Ha fa alá egy olyan termoszt teszel, ami amellett, hogy dizájnos és praktikus, a benne levő ital hőmérsékletét is megtartja akár 2-3 órán keresztül, biztosan nagy örömet szerzel vele.
  3. Ha tényleg szereti a kávét, akkor gondolkozhatsz „nagyobb” ajándékban is, és meglepheted egy szuper NESCAFÉ DOLCE GUSTO kávégéppel, amivel tényleg kávéházi hangulatot teremthet otthon is. 
  4. Ha van már kávégépe, kávékapszulából is biztosan meg tudod lepni olyannal, amit még nem próbált. Ajándékozd meg karácsonyra egy különleges ízzel, mondjuk a NESCAFÉ DOLCE GUSTO organikus kávékülönlegességei egyikével. A 100% arabica kávéból készült különlegességek egy igazi ízutazásra viszik majd Honduras, Kolumbia, Mexikó és Peru tájaira.
  5. Egy praktikus és elegáns kapszulatartónak minden kávéimádó konyhájában van helye. Kerüljön a fa alá egy kapszulatartó, hogy a kedvenc NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapszulák mindig kéznél legyenek!

 

+1 Nestlé tippünk
Kezdd időben az ajándékvásárlást, és lepd meg saját magadat is! Ha december 15-ig bármilyen NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® kapszulát vásárolsz, a dobozban található kóddal megnyerheted akár a Fiat 500X városi terepjárót, vagy a heti 10 értékes nyeremény egyikét Még több információ: dolce-gusto.hu/szulinap
A fődíj sorsolásának időpontja: 2019. december 17., 14:00 óra